Hala xs max alınır mı?

kurular1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Sizce hala xs max alınabilir bir cihaz mıdır? Malum fiyatı yüksek olduğu için bu soruyu soruyorum yoksa iphone 7-8 dahi fiyat daha uygun olduğu için hala alınabilirlikleri olabiliyor.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
8100 TL 64 GB'lık bir cihaza verilecek para değildir bence, sizi hiçbir şekilde üzmez ve memnun eder fakat o bütçede pek önermem, daha iyi cihazlar bulunmakta kamera ve depolama olarak, hızlı şarj adaptörü için ek 100 TL'de (kaliteli marka olarak, orijinali değil) eklenince pek mantıklı durmuyor.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Merhaba arkadaşlar,
Sizce hala xs max alınabilir bir cihaz mıdır? Malum fiyatı yüksek olduğu için bu soruyu soruyorum yoksa iphone 7-8 dahi fiyat daha uygun olduğu için hala alınabilirlikleri olabiliyor.
iOS isterseniz alınabilir. İos veya android fark etmez derseniz Galaxy S20 Plus öneririm.

kurular1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8100 TL 64 GB'lık bir cihaza verilecek para değildir bence, sizi hiçbir şekilde üzmez ve memnun eder fakat o bütçede pek önermem, daha iyi cihazlar bulunmakta kamera ve depolama olarak, hızlı şarj adaptörü için ek 100 TL'de (kaliteli marka olarak, orijinali değil) eklenince pek mantıklı durmuyor.
iOS isterseniz alınabilir. İos veya android fark etmez derseniz Galaxy S20 Plus öneririm.
iOS dışında tercih etmeyen biri için sordum aslında.

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Merhaba arkadaşlar,
alacak kişinin bütçe sıkıntısı yoksa o fiyata alınabilecek en iyi cihaz diyebilirim

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
oled ekran ince tasarım istiyosan gayet olabilir ama boyut tasarım ekran çok önemli değil diyosan iphone 11 olur

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Merhaba arkadaşlar,
IOS Kullanmak istiyorsanız hala alınır ve sizi uzun süre götürür fakat android kullanmak istiyorsanız Samsung S20 alabilirsiniz.