Emir Aydın
Dekan
Xiaomi=Redmi zaten,aralarında herhangi bir fark yok,Huawei=Honor gibi güncelleme alanında herhangi bir fark olacağını sanmam.uzun kullanımda mi9t nin daha stabil olacağını düşünüyorum bir yanda kendini kanıtlamış qualcomm işlemcisi var ve xiaominin mi markası ve redmi markası arasındaki farklardan da mi9t nin güncelleme açısından da daha uzun gideceğini düşünüyorum. nasıl ki xiaomi bu kadar satacak üründe (rn8pro) işlemciyi riske sokmaz diyorsanız bu kadar satacak bir üründe de kamerayı riske atmaz yani pop up kamerayı da tehlikeli olarak görmüyorum bence mi9t tercih edilen cihaz olmalı bu iki cihaz arasından.
Dediğim gibi Xiaomi kendini riske atmamıştır,koskoca amiral gemisine kronik sorunlu bir işlemci koymaz,o MTK nin hiçbir sorun yaratmayacağından eminim.
Ben PopUp sevmediğim için çentikli yani RN 8 Pro alırdım.Sadece bu da değil yukarıda da dediğim gibi aralarında 200TL gibi bir fiyat farkı da var,neden neredeyse eşit olan iki telefondan birine 200TL daha fazla vereyim ki ?Üstelik ben biraz sakarımdır en azından biraz suya karşı dayanıklılık isterim,kişisel tercih