Hala karar veremedim.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
uzun kullanımda mi9t nin daha stabil olacağını düşünüyorum bir yanda kendini kanıtlamış qualcomm işlemcisi var ve xiaominin mi markası ve redmi markası arasındaki farklardan da mi9t nin güncelleme açısından da daha uzun gideceğini düşünüyorum. nasıl ki xiaomi bu kadar satacak üründe (rn8pro) işlemciyi riske sokmaz diyorsanız bu kadar satacak bir üründe de kamerayı riske atmaz yani pop up kamerayı da tehlikeli olarak görmüyorum bence mi9t tercih edilen cihaz olmalı bu iki cihaz arasından.
Xiaomi=Redmi zaten,aralarında herhangi bir fark yok,Huawei=Honor gibi güncelleme alanında herhangi bir fark olacağını sanmam.
Dediğim gibi Xiaomi kendini riske atmamıştır,koskoca amiral gemisine kronik sorunlu bir işlemci koymaz,o MTK nin hiçbir sorun yaratmayacağından eminim.

Ben PopUp sevmediğim için çentikli yani RN 8 Pro alırdım.Sadece bu da değil yukarıda da dediğim gibi aralarında 200TL gibi bir fiyat farkı da var,neden neredeyse eşit olan iki telefondan birine 200TL daha fazla vereyim ki ?Üstelik ben biraz sakarımdır en azından biraz suya karşı dayanıklılık isterim,kişisel tercih :)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
RN8 Pro'yu aldıktan sonra incelemesini yaptığım bir konuyu yayınlayacağım...
Bende deneyim konusu yayınlayacağım hatta 1 sene sonra HWP Sizin Yorumunuz serisine katılacağım orada deneyimlerimi aktaracağım videonun linkini atarım sonra dersiniz vay be helal olsun Webhead'e söylediğini yaptı yeni bir telefona geçmesi en doğal hakkı bunu haketti

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Bende deneyim konusu yayınlayacağım hatta 1 sene sonra HWP Sizin Yorumunuz serisine katılacağım orada deneyimlerimi aktaracağım videonun linkini atarım sonra dersiniz vay be helal olsun Webhead'e söylediğini yaptı yeni bir telefona geçmesi en doğal hakkı bunu haketti

Umarım olur:)

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
2 ay yeterli bir süre değil ki yani bana az geliyor

O biraz da kullanıcı ile alakalı, ben cihazı aldığım gibi 1 haftada karıştırmadığım ayar ve detay kalmaz mesela:)

Örnek vermek gerekirse, Görkem XR'ı 1 ay civarı kullanıp HWP'ye gelmişti ama dünkü videoda 3 yıllık S7 edge vardı:)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
O biraz da kullanıcı ile alakalı, ben cihazı aldığım gibi 1 haftada karıştırmadığım ayar ve detay kalmaz mesela:)

Örnek vermek gerekirse, Görkem HWP'ye 1 ay civarı kullanıp gelmişti (XR) ama dünkü videoda 3 yıllık S7 edge vardı:)
Görkem'e cidden üzüldüm Samsung mağduru olarak hatırlayacağız onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerdeyse 6 yıl beklemişsin herhalde 3 hafta su gibi geçer
3 hafta benim için vız gelir tırıs gider hem zaten 3 hafta boyunca yoğunum çünkü vizelerim başlıyor

cengelkoylu53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Xiaomi=Redmi zaten,aralarında herhangi bir fark yok,Huawei=Honor gibi güncelleme alanında herhangi bir fark olacağını sanmam.
Dediğim gibi Xiaomi kendini riske atmamıştır,koskoca amiral gemisine kronik sorunlu bir işlemci koymaz,o MTK nin hiçbir sorun yaratmayacağından eminim.

Ben PopUp sevmediğim için çentikli yani RN 8 Pro alırdım.Sadece bu da değil yukarıda da dediğim gibi aralarında 200TL gibi bir fiyat farkı da var,neden neredeyse eşit olan iki telefondan birine 200TL daha fazla vereyim ki ?Üstelik ben biraz sakarımdır en azından biraz suya karşı dayanıklılık isterim,kişisel tercih :)

performans olarak ikisinin de biribirinden aşşağı kalır yanı olmadığını düşünüyorum ben de ama xiaomi'nin güzelliği de burda ortaya çıkıyor neredeyse aynı performansı veren iki telefon biri amoled sevenler diğeri ips ekran sevenler biri yeni teknoloji isteyenler (ekrandan parmak izi-pop up) biri garanti teknolojiyi isteyenler iksi arasında şu daha iyidir demek anlamsız ikisinin de güzel yanları var ama benim için mi9t önde basıyor ekrandan parmak izi,full ekran görüntü, amoled olması vs. tek eksi yönünü sd kart barındırmaması olarak görüyorum o kadar. Kim hangisini sevdiyse alabilir özellik olarak ikisi de kötü cihazlar değiller aslında