kaan.chnr000
Asistan
Yesn't.
1. Tanımıyorum seni.
2. İyi biri olsan da arkadaşının yaptığı saygısızlık.
1. Tanımıyorum seni.
2. İyi biri olsan da arkadaşının yaptığı saygısızlık.
Beni niye alıntıladınız anlamadım ama bence önce veya sonra farketmiyor haketmez.Savaşta önce geldiysen hak etmiyosun ama savaştan sonra geldiysen iyi yapmış arkadaşın.
Ama ben geldiğim zaman 7 yaşındaydım.Savaşta önce geldiysen hak etmiyosun ama savaştan sonra geldiysen iyi yapmış arkadaşın.
şuanda nerede yaşıyorsunAma ben geldiğim zaman 7 yaşındaydım.
Sizin gibi cahiller olunca işte ülke gelişmez bir insanı sorgulamadan bilmeden konuşma yaptığın çok büyük ayıp daha konuşursam ban yerim.Savaşta önce geldiysen hak etmiyosun ama savaştan sonra geldiysen iyi yapmış arkadaşın.
Muhammed Eminin Abureşidİnstagram'ın ne kardeşim? Gel dertleşelim senle. Bırak ırkçıları. Bende 16 yaşındayım, Ankara'lıyım, Ankara'da yaşıyorum. Belki gerçek hayat gibi olmaz ama gel İnternetten tanışalım kardeş olalım.
Adana'daşuanda nerede yaşıyorsun
Hakareti haketmiyorsun ama Suriyelilerin belli bir kısmı buralarda suç işliyorlar onlar herşeyi hakediyorSırf benim kimliğimde uyruk Suriye yazıyor diye sizce ben onlarca hakareti hakediyor muyum?
Bugün en iyi (6 yıllık)arkadaşım dediğim insana selam yazdık oda bana başladı sen vatanın niye bıraktın vatan haini ve bir sürü küfür işi şakasına almaya geliyorum hiçbir şekilde on hakaret etmedim ama o devam etti küfür etmeye. Dedim şuan bende gidip savaşmayı isterdim ama burda okuyup adam olup sonra gidecem falan dedim o yine küfretti. Benin şimdiye tek bur kişiyi bile üzmüş değilim. Ama sizce ben hakediyor muyum hakaretleri ?
Doğru söze ne denirHakareti haketmiyorsun ama Suriyelilerin belli bir kısmı buralarda suç işliyorlar onlar herşeyi hakediyor
Gerçekten kötü bir duygu.Hak etmiyorsun kardeşim. Benim anne tarafı Bulgaristan göçmeni ve baba tarafı Romanya göçmeni. Komşularımızdan birkaç densizden de gördük ailecek ırkçılığı.![]()