Hain Plan

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlilarinin ve genelde de Türk milletinin devamini engellemek için dis mihraklar tarafindan gündeme getirilmis suurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturusta götüren dev gibi babayigit atalarimizi ve tarlada dogum yaptiktan sonra bebegini kundaklayip, elde orak tarlada çalismaya devam eden Türk kadinlarini; kalori hesaplayan, hapsirinca yataga giren, fitness ve aerobik yapan çitkirildim tiplere dönüstürmek ve büyük Türk irkini Çinliler, Japonlar gibi siska, zayif ve sagliksiz bir irk haline getirmektir.
Icabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek basina namluya süren bir babayigidin, kalori hesaplayan, yogurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykirim olabilir mi?
Iç yaginin, kuyruk yaglarinin, anamizin Vita yaginin kolestrol yaptigi palavradir.
Kolestrol, kebaplari yedikten sonra iki sise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakin bu oyuna düsmeyin.
Feminizm, kadin haklari, çevre suuru ve esitlik adi altinda Türk kizlarinin akillari çelinerek, yemek yapmayi bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularini, abuk subuk yiyeceklerle yetistirecek, damak zevki gelismemis, sunta kilikli diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmislerdir.
Ayrica kör olasi dis mihraklar, bu kizlarimiza kebap, sogan, çig köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak salgam suyu içen yigitlerimize hanzo-kiro gibi sifatlar takmayi ögretmislerdir.
Ayrica son yillarda moda gibi gösterilmeye çalisilan Çin mutfagi diye birsey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adi verilen bir tencerede yari pismis yari çig olarak hazirlanip insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazliktir. Sakin kanmayin, sakin yemeyin. Helal degildir!
Unutmayin su uyur, düsman uyumaz!

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Haklı yanlar da yok değil hani. Önceden evlenince yemek yapmayı bilen biri oluyordu kaarşınızda;
Şimdi ise "beraber" ce öğreniyorsunuz :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Adam ne de güzel yazmış. Kolesterolün gaz olayı olması :D haricindekilerin hepsi doğrudur, katılıyorum

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bu yazıyı sanırım yine SDN de okumuş hatta yorum yapmıştım.

Beslenme alışkanlıklarımızın değişmesi ya da değştirilmesi konusuna katılıyorum ancak .Fiziki olarak güçlü bir nesil varsın 200 kilolouk top mermisini kaldırsın.Bu 50 yıl önce önemliydi ancak günümüzde fizik gücünün hiç bir önemi kalmamıştır.

Fizik gücünden ziyade beyin gücü gerekiyor bize.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Zorhak abi ne demiş atalarımız; Güçlü beyin güçlü vücutta bulunur.

Arkadaşa katılıyorum, çok iyi bir yazı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Öncelikle şunu belirtmek isterim.Yazıda beslenme alışkanlıklarımızı kaybettiğimizden bahsediyor bu noktada tamamen katılıyorum.Katılmadıgım nokta ise fiziki olarak zayıf bir nesil olmamızı istemeleri,ya da eskiden çok güçlü insanlarımızın varlığından bahsettiği kısımlardır.

Atalarımız her konuda birbirine zıt sözler etmişler..yani bir konuda olumlu ve olumsuz atasözlerimiz mevcut duruma göre kullanılıyor..

Açlık, ilim ve fesahat, oburluk ise cahillik ve ahmaklık yağmuru yağdırır. (Eflatun)

Yediğinizi hazmetmeden, tekrar yemekten çekininiz. (İbni Sina)

İnsanoğlu yediklerini dörtte biri ile yaşar. Kalan dörtte üçü ile de doktoru geçindirir. (Mısır Atasözü)

Tokundan ölmüşlerin sayısı, acından ölmüşlerin sayısından daha çoktur. (Atasözü)

En büyük tedavi yemeği, ölçülü yemektir. (Hukema)

Çok yeme, sıcak yeme, çok çiğne. (Lokman Hekim)

Az yemek seni taşır, çok yemeği sen taşırsın. (Hz. Ali r.a)

Azıcık aşım, kaygısız başım. (Atasözü)

Yaşamın üç altın kuralı şunlardır; az ye, az söyle, az incit. (Nizami)

Dertlerin başı mide, devaların başı perhizdir. (La Edri)

Az yiyen az uyur, çok yiyen güç uyur. (Atasözü)

Şişmanlıktan kaçının. Çünkü şişmanlık vücudu bozar, hastalık getirir. İbadete karşı imsanı tembelleştirir. (Hz. Ömer)

BUNLARIN DIŞINDA SENİN DÜŞÜNCENE GÖRE DE ATASÖZLERİ MEVCUT

Aç gezmekten, tok ölmek iyidir. (Atasözü)

Can boğazdan gelir. (Atasözü)

devamı da var