Şişlideki dürümcüye bak sen...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan patrick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
Aşağıda sizlerle paylaşacağım yazıyı bir çoğunuzun duyduğu/okuduğunu tahmin ediyorum fakat sizlerin GERÇEK düşüncelerini öğrenmek istiyorum.

Buyrun bakalım sizler neler söyleyeceksiniz...
-----------------------------------------------

Şişlideki bir dürümcünün reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır.

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir.
Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.
İcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?
İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır. Kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakın bu oyuna düşmeyin.
Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!
Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!

Alıntı

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Biliyorum bunu. Helal olsun valla adam doğru diyor. :D

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Adam doğru söylemiş..
Doğru söze ne denir?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Biraz abartı olsa da doğru tarafları var :D

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sonu kötü bitirmiş

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
edkiden 250 kiloluk mermilerli namluya süren delikanlılar hormmonlu yiyecekler yemiyomuş
etleri kendileri kesip kend besledikleri hayvanları yiyolarmış mutfakları temizmiş
şimdi hangi kebapcıya gitsen mutfağında böcek hatta yemeklerde kıl çıkıyo
fastfood yokmuş hersey doğalmış nerde bu doğallık tek suc dış mihraplarda değil bizdede var hormonsuz gidadan artık tat alamıyoruz :)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
içerik ne kadar doğru olsa da eskiden yenilen yemeğin hakkı tarlalarda olsun savaşlarda olsun veriliyormuş, insan gücü hakimdi, vücut yakıyordu(muştu).. şimdi bakıyorumda aynı oranda yemesek dahi bedensel anlamda yakmıyoruz, spor zaten yapmaya fırsatı olmuyor insanların.

köyde bağ bahçe ile uğraşanlar da bizden iyi... biz şehirliler tırtız tırrttt :D

diyete bende karşıyım fakat kontrollü yemek yememiz şart.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Doğruya doğru ;)
Beyaz etmiş, kırmızı etmiş, amman kalorisi yüksekmiş derken
buluttan nem kapan modifiye bir nesil çıkmış ortaya
Modifiye etmeye (yontmaya) de devam ediyorlar.

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kontrollü yemek yendikten sonra bence de herhangi bir problem oluşmaz.Ben özellikler bu cümleye dikkat çekmek istiyorum arkadaşlar '' yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp'' yemekler tam olarak pişmesi aksi halde içinde bulunan organizmaların hertürlü hastalığa sebebiyet vermesinden koorkuyorum.Lütfen dikkat.

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu yazı bence bizim kendi hatalarımızı dile getiriyor zorla ağzımızı tıkayan veya zorla yediren yok biraz akıllı olsak yeter yinede güzel bir yazı tebrik ederim.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Hemen Bi dürümcü bulmam lazım :D

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
katılmamak elde değil
doğada ki ne varsa olduğu gibi yemek bir kültür olmasa gerek(çin)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yazan kimse bilinçli bir insana benziyor.

Helal olsun.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
okuyunca direk vaybe dedim
böyle akıllı insanlarımız köşelerde sürünüyoya helal olsun bizim gibi millete e tabi degerlendirmesini bilmiyoruz :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Devir büyük vücutların devri değil büyük zihinlerin devridir.Yani bizi neden sıska yapmak istesinler ki:)

Artık savaşlar göğüs göğüse olmuyor.Saksıyı çalıştırmak lazım..

musti_x

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok haklı yanları var. ama günümüzde vicut değil beyin gücü önemli

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Karnım acıktı valla. Şöyle bir dürüm olsa da yesek. :D:D:D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Yürü be :D

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yahu arkadaş. Eskiler denildiğinde sürekli tarlada-bağda-bahçede ve her yere yürüyerek gidilirdi. Fakat şu zamanda neredeyse WC ye bile vasıta ile gidilr hale geldi. Yani eskiler yiyordu ama harcıyordu. Bünye bu sirküle ile sağlıklı kalıyordu.

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
tbrk brova bravo aynı beni anlatıyo yemeği yiceksin ağa can buğazdan gelir :D