Hagi resmen Galatasaray'da! Rijkaard gönderildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Adnan Sezgin çalıştırsın takımı.. olaya bak

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Eğer o denilen doğruysa ne Adnan Sezgin'miş arkadaş ya. Adamı Adnan Polat'tan başka isteyen yok.

---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

Terim neden reddetti?

Sarı kırmızılı kulüp başkanı Adnan Polat, bugün Terim ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde biraraya geldi. Görüşmede tecrübeli teknik adamın Galatasaray yönetiminden devre arasında transfer garantisinin yanı sıra, bazı yabancı ve Türk oyuncuların gönderilmesi ve yerlerine transfer yapılması isteklerinde bulunduğu öğrenildi. Tarafların görüşülen konularda uzlaşma sağlanamaması nedeniyle Fatih Terim üçüncü kez Galatasaray'ın başına geçme teklifini geri çevirdi.

KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Düştüğümüz hallere bak ya:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İşte buna gülerim. :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
helal olsun Fatih Hocaya :) adam gibi duruş yaptı :)

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bence saydığınız sebeblerin yanında bir şık daha yer almalı oda
gs her başı sıkışınca aman fatih hoca gel kurtar bizi denmesinden dolayı kabul etmiyor olabilir
tabi bu benim nacizane düşüncem

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
getirilmesi saçmaydı zaten Barcelona gibi bir kulübü Ronaldinho gibi bir futbolcuyu batırıp çıkan adamdan ne hayır gelir demiştim daha sözleşme imzalarken.şimdi gönderilmiş bu yönetim aşırı derece çok hata yapmaya başladı.İnşallah 2011 e bunlarla girmeyiz yoksa Galatasaray diye birşey kalmayacak.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
getirilmesi saçmaydı zaten Barcelona gibi bir kulübü Ronaldinho gibi bir futbolcuyu batırıp çıkan adamdan ne hayır gelir demiştim daha sözleşme imzalarken.şimdi gönderilmiş bu yönetim aşırı derece çok hata yapmaya başladı.İnşallah 2011 e bunlarla girmeyiz yoksa Galatasaray diye birşey kalmayacak.
arkadan sallamak olmuş.. :)

o müthiş ronaldinho nerede şimdi ne yapıyor ? diyeceksin milan da falan filan ama idare ediyor o eski havası yok.. adam bunu gördüğü için göndermiş olmasın ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray'ı Tugay Kerimoğlu çalıştırıyor!

yanantop-son.jpg

Galatasaray'da sıcak saatler devam ediyor. 17.30'da başlayan idmanda takımın başında kimin olacağı merakla bekleniyordu. Sarı-kırmızılı takımı bugünkü idmanda altyapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu'nun çalıştırıldığı görüldü.

Bu gelişme eğer Galatasaray bir teknik direktörle 1-2 gün içinde sözleşme imzalamadığı takdirde eski Galatasaraylı ismin Kadıköy'de Fenerbahçe maçında takımın başına olacak isim olarak belirlendiği şeklinde yorumlanıyor.

Sporx

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Doğrusu bana göre, en az suçu olan adamı gönderdiler. Takımda iş yok, ruh yok, yönetimde yönetememe var. Disiplin yok. Teknik direktör napsın? Barcelenodan Messi'yi alıp ödünç mü oynatsın? Gelen teknik adamında işi çok zor. Ben olsam Fener maçından sonra gelirim. Artık kim gelecekse. En azından o faciayı ilk günlerden tatmak istemem!

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
xxx istifa xxx istifa :D kim olacak bu x :mrgreen:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Takım Tugay'a emanet

Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard ile yolların ayrılmasının ardından bugünkü antrenmanda takımın başında A2 takımın teknik direktörü Tugay Kerimoğlu çıktı.

TUGAYB%C3%9CY%C3%9CK_E56UK.jpg

Sıcak gelişmelerin yaşandığı Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedilmesinin ardından bugünkü antrenmana takımın başında Tugay Kerimoğlu çıktı.

Frank Rijkaard döneminin kaleci antrenörü Nezihi Boloğlu da Tugay Kerimoğlu ile birlikte takımın başında yer aldı.

Sarı-kırmızılı takım Fenerbahçe hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanlarda devam edecek.

NTV Spor

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Raşit Çetineri getirsinler göreve :) hem ümit millileri götürsün hem de Galatasarayı :) B.korkmaz veya Hagi yardımcısı olsun :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Fener maçı artık daha da önem kazandı:) Eğer yenemezler ise adnan ın da başı gider bence

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Asıl şimdi yenemezlerse yenilgiye bahane bulmaları çok kolay olacak. Hoca yoktu diyecekler :D

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadan sallamak olmuş.. :)

o müthiş ronaldinho nerede şimdi ne yapıyor ? diyeceksin milan da falan filan ama idare ediyor o eski havası yok.. adam bunu gördüğü için göndermiş olmasın ?

arkadan sallamakmı o dönemleri hatırlıyosan görürsün şimdi Barcelona guardiola var diyemi muhteşem acaba.barcelonada herşey futbolcuda biter oynarsa takım süperdir teknik direktör boş bence o takım için.ben sallamadım Valla geldiğinde hiç sevinmemiş üzülmüştüm şimdi gitti diyede bayram yapıyorum...ondan teknik direktör olmaz boş beleş birisi..

genc77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayrilisi olsun artik!
bence herzaman yerli bir antrenör olmali cimbomun basinda, yabancilar is yapamiyor!

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Mesajı neden silemedim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
563315_detay.jpg

Galatasaray yönetimi Frank Rijkaard’la yolları ayırdıktan sonra Fatih Terim’e teklif götürdü. Başkan Adnan Polat ile Mali ve İdari işlerden sorumlu başkan yardımcısı Yiğit Şardan, Polat Otel’de Fatih Terim’le bir araya geldi. Ancak görüşme Polat ve Şardan’ın arzuladığı şekilde sonuçlanmadı.

Başkan Adnan Polat ve Yiğit Şardan’la görüşen Fatih Terim, toplantı sonunda 'hayır' cevabı vererek otelden ayrıldı. Başkan Adnan Polat ve Yiğit Şardan otelin ana kapısından ayrılırken, Fatih Terim ayrı bir kapıdan çıkmayı tercih etti.

Adnan Polat ve Yiğit Şardan'ın otelden ayrılırken, görüşmenin olumsuz sonuçlanmasından dolayı üzgün oldukları ve yüzlerinin asık olduğu belirtildi.

NEDEN KABUL ETMEDİ

Daha önce görev yaptığı dönemlerde de tek yetkili olan Fatih Terim’le bu sefer şartları üzerinde görüş birliğine varılamadı. Terim, her zaman olduğu gibi tek yetkili olmak istedi ancak Başkan Polat’ın şartlara olumlu bakmaması üzerine anlaşma zemini sağlanamadı.

Görüşme sonrası Fatih Terim'in 'ailevi nedenlerden dolayı' görevi kabul edemediği açıklandı.

TERİM DEPREMİ!

Galatasaray'ın eski başkanlarından Alp Yalman ve Mehmet Cansun, eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak yaşananları HTSPOR.COM'a değerlendirdi.

ALP YALMAN

-Rijkaard ile yollar ayrıldı, Terim görevi kabul etmedi. Nedir yorumunuz?

Rijkaard’la aralarını niye bozdular anlayamadım ama hadi bozacaklardı niye kılıfını daha evvel hazırlamamışlar. Anlaşılır gibi değil, Allah sonumuzu hayır etsin bakalım ne olacak.

- Fatih Terim’den olumsuz cevap almaları yönetim adına bir prestij kaybı mı?
Bence değil. Bir teklifte bulunmuşlar kabul edilmemiş. Ama bütün hazırlıklarını birisini eğer gönderiyorlarsa, yerini hazırlayıp, o gidiyor bu geliyor şeklinde olması gerekirdi. Veyahutta göndermeyeceklerdi. Rijkaard kadar iyisini kolay bulurlar mı bilmem.

- Terim ilk tercih oldu, kabul etmedi. Bundan sonra teklif götürecekleri isimler kendilerini ikinci, üçüncü tercih olarak yorumlarlar mı?
Herhalde yorumlarlar. Buradan kararsız ve plansız oldukları meydana çıkıyor.

MEHMET CANSUN

-Şimdi ne olacak desem, ne dersiniz?
Kafalarında mutlaka bir plan vardır. Yoksa göndermezlerdi Rijkaard’ı. Nasıl olsa sonunda göndereceklerdi de hazırlıklı olmasalardı devre arasında gönderirlerdi. Bir hazırlıkları olmasaydı ‘Rijkaard’ı gönderdim’ demezlerdi.

Fatih hocada kaç yaşına geldi artık. Faruk beyin başkan, benim 2. başkan olduğum dönemdeki gibi gel artık Futbol A.Ş.’nin başına geç, futbolu sen organize et, bir antrenör getir takımın başına, kontrol et, herşeye bak. Sen sadece antrenör olma. Bu işin organizasyonunu yap dediğimiz gibi şahsi kanaatim Fatih hocanın isteyeceği de budur. Yani Fatih hoca artık sadece antrenör olmak istememiştir.

Futbolun her şeyine ben karışırım, adam alırım, adam satarım, eğer başarılı olursam başarı benim, başarısız olursam başarısızlık benim demesi bana daha mantıklı geliyor. Artık Fatih hocanın o dönemi geldi. Belki yanılıyorum ama benim kanaatim bu şekilde. Futbolun başına geçmek istemiştir diye düşünüyorum ben.

ABDURRAHİM ALBAYRAK

- Fatih Terim’in kabul etmemesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Keşke anlaşsaydılar. Galatasaray’a çok faydası olacağını ve Galatasaray’ın bu sıkıntılı dönemde sadece Fatih Terim sayesinde çok iyi bir noktaya geleceğine inanıyordum. Aralarında ne oldu bilemem ama Fatih Terim’in de muhakkak kendi istekleri vardı, kabul edilmedi. 2 tarafta anlaşmak üzere toplandılar. Ama görüşme netice alınmadan bitti. Çok üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum.

- Fatih hocanın teklifi ailevi nedenlerden dolayı kabul etmediğini belirtmesini nasıl yorumluyorsunuz?
O kibarlığı ve Galatasaray'a karşı olan saygısından dolayı öyle söylemiş olabilir.

HTSPOR.COM

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
cimbomun başına terim gibi birini getiricen ama adama kimse karışmayacak tek patron olacak ve 1,5 yıl kimse bişi beklemicek, o zaman yoluna girer.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğu konusundaki sıcak gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

news_manset_resim_hr_mustafa01.jpg

Hakan Şükür & Gheorghe Hagi, Hikmet Karaman, Ersun Yanal ve son olarak görüşme yapılan Fatih Terim derken ortaya atılan son iddia Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Christoph Daum oldu.

Lig TV muhabiri Pınar Argun'un verdiği
bilgiye göre sarı-kırmızılı takımda yöneticiler Alman çalıştırıcı ile temas kurdu ve anlaşma zemini aramaya başladı. 56'lık isim Haziran 2010'da Fenerbahçe ile ayrılık yaşamıştı.

Galatasaray Hollandalı Frank Rijkaard ile yolların ayrıldığını Çarşamba günü resmen açıklarken, aynı gün takımın akşam idmanında oyuncuların başında olan isim A2 takımı teknik direktörü Tugay Kerimoğlu oldu.

Lig TV

chaylak1

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Şaka yapıyorsunuz herhalde.Daum un bir daha Türkiyeye geleceğini hiç düşünmüyorum(daha doğrusu Türkiyede görev alabileceğini)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
tüm takım göz torbaları mor mor oynar artık :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
news_manset_resim_hr_yilmaz03.jpg

Şimdi de Hagi!
Galatasaray'da rota Hagi'ye döndü. Yönetimin Romen teknik adamla anlaştığı öğrenilirken, Hagi'nin yarın İstanbul'a gelerek antrenmana çıkacağı iddia edildi.

http://ligtv.com.tr/?r=1&hid=80498

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başım döndü yemin ederim.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
iki başlı bir yapı olmasın biz denedik olmuyor

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Bakalım sırada hangi aday var :D :mrgreen:

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Ben adaylığımı koyucam valla en sonunda.
FM de norwich city EPL şampiyonuluğum , manisasporla uefayı almışlığım var :mrgreen:

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

hagibes.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...