Yanlış anlaşıldım galiba. Tabi uygun bi kelime seçememiş de olabilirim. Uykunuz da gelmiş olabilir "Silüet" dedim ben ya
Şöyle bişey çıkacak.
yok yok, kesinlikle göz doktoruna gitmem gerek kesinleştirdim artık.
şakaya vurdum gibisinden kıvırıcaktım dedim hiç gerek yok biz bizeyiz.
peki o zaman, insan silüeti derken, sadece surat falan mı olucak üstad ?
peki diğer bilgilere nerden erişilecek, fiziki yapısını oluşturan şeyler, bel boyu, bacak boyu, vicut ölçüleri falan felann.
Benim düşüncem başta boy girdisine bakmamak kilo ile orantılı olarak boyu belirlemek. Sonrasında bu resmin boyunu girilen boya göre uzatmak. Siyaha 1 beyaza 0 desek. Matris demem saçma oldu aslında sonuçta matris işlemleri yapmayacağız.
|010|
|101|
|010|
|010|
|111|
|010|
|101|
Bunu kastettim.
O kadar kapsamlı olmayıversin ya ) Genelleme yaparız o girdilere gerek yok.
töbe bismillah
çocuklar siz yatın bakayım
Sağol abicim izin çıktı gönül rahatlığı ile uyuyabilirizçocuklar siz yatın bakayım
Galiba bize insan lazım D Aynı boya farklı kilolara sahip örnekler, aynı kiloya farklı boya sahip örnekler ))
Değişiklikleri anlayabilmemiz ve ağır basan ihtimalleri bulabilmemiz açısından dedim.neden hazır grafikten yola çıkıyorsun ki ? algoritmamızı tasarlarız, çıktıyı kendimiz görselleştirtiriz... haydaa, üstad bişey diyin yanlış mı gidiyorum.
hoş geldin üstad, bizde tam "kimler burdaa" gibisinden zerzerişte bulunucaktık artık (en azından ben).Biriniz çay suyu koysun kuru kuru gitmiyor
Ben hazır grafik açısından demedim ya, algoritma hazırlama yolunda insan vücudu hakkında lazım olan bilgileri toplamak amacıyla dedim.üstad hazır grafik olmamalı eğer esneklik istiyorsak... bi beyin fırtınası ortamı yaratıcam ben sana dur, bi arkadaşım var ikimizin iq'sunu toplayınca istanbulun fethini buluyosun... bi gelse...
anatomi bilmek lazım bence, var mı "tıpp !"çı aranızda beyler ?Ben hazır grafik açısından demedim ya, algoritma hazırlama yolunda insan vücudu hakkında lazım olan bilgileri toplamak amacıyla dedim.