Hadi İtiraf Et!

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,547
O zamanlar kendini kız gösteriyor demiştim kendim kendimi çürüttüm. ._.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke kız biraz da bizim sınıfta olsaydı. :cool:
Ben bu yüzden kız lisesine geçtim, o yüzden çok takmıyorum, dediğim gibi çok var onlardan

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Ulen biz çirkinden trip yiyoruz hatta yeri geliyor paralı hizmet veren o.su bile trip atıyor güzeli zaten kafasını çevirir muhatap bile olmaz şuna bak işte dünya böyle diyorum içimden.Sonra kendime kızıyorum ulen oturduğun eve yaşadığın şartlara bak daha düzgün işin bile yok yalnız bile değilsin la sana kim ne yapsın kendine bile hayrı olmayan insansın tabi ona gidecek ya sana mı gelecek efendilik dürüstlük boş iş herşey para bu dünyada.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,439
Ulen biz çirkinden trip yiyoruz hatta yeri geliyor paralı hizmet veren o.su bile trip atıyor güzeli zaten kafasını çevirir muhatap bile olmaz şuna bak işte dünya böyle diyorum içimden.Sonra kendime kızıyorum ulen oturduğun eve yaşadığın şartlara bak daha düzgün işin bile yok yalnız bile değilsin la sana kim ne yapsın kendine bile hayrı olmayan insansın tabi ona gidecek ya sana mı gelecek efendilik dürüstlük boş iş herşey para bu dünyada.
Herşeyin kendi zamanı var abi.
Sıkma canını sana kız mı yok? :D ahshhdsha

Herşey gönlüne göre olsun kerdeşim :)

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Önceden umursamıyordum

Reaksiyon puanı
646
Güzel/Yakışıklı
Birinin yanında sevgilisi olarak çirkin birini görünce aklınızdan ilk ne geçiyor?

DOĞRUYU SÖYLE!
aklımdan şu geçiyor hmm acaba rdr2 ne zamana iner 1 saat önce yüklemeye başlamıştım internetle bir alakasımı var acaba olabilir 2 mb internetle 3 yıla iner herhalde en kötü torunuma oynatırım ya acaba yanında hitman almasamıydım onunla beraber daha kısa iner herhalde sonuçta gb larını paylaşırlar until dawn da neden okadar korktun ki neden olmasın sanki sen korkmadın herneyse ya şu doların hali ne ya boşver doları sterline bak sen ya neyse isviçrede nazi altını aramaya arkadaşlarımımı çağırsam mı daha böyle uzar gider

ydahS milS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,872
He
aklımdan şu geçiyor hmm acaba rdr2 ne zamana iner 1 saat önce yüklemeye başlamıştım internetle bir alakasımı var acaba olabilir 2 mb internetle 3 yıla iner herhalde en kötü torunuma oynatırım ya acaba yanında hitman almasamıydım onunla beraber daha kısa iner herhalde sonuçta gb larını paylaşırlar until dawn da neden okadar korktun ki neden olmasın sanki sen korkmadın herneyse ya şu doların hali ne ya boşver doları sterline bak sen ya neyse isviçrede nazi altını aramaya arkadaşlarımımı çağırsam mı daha böyle uzar gider
Güzel

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,030
İtiraf ediyorum ki diğer forumlarda nefret ettiğiniz AhmetRyzen, benim.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609
İtiraf ediyorum ki ben bir troll sayılırım. Bu forumda eğlencesine geziyorum. Soracağım soru olduğu zaman yeşil yere gidiyorum.

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,891
"Bana ne ki lan o" Aha tam olarak bu.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,193
forumhub hoşgeldiniz.

sarı saçlı bayanlar sağda
esmerler solda