wpa_supplicant
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6,547
Türkiye'de kızdan çok ne var?
İnsan.Türkiye'de kızdan çok ne var?
kızmı o ne yeniyomu ?Türkiye'de kızdan çok ne var?
Evetkızmı o ne yeniyomu ?
Yamyam mısınız la?
Evet, var mı bir diyeceğin?Yamyam mısınız la?
meslek lisesinde bilişim bölümü okuyorum 0 kız en son okula gittikten 1 hafta once 1 tane gördüm oda yok olduYamyam mısınız la?
Sizi yamyamlar.Evet, var mı bir diyeceğin?
Nedenİtiraf ediyorum Morofobikle baya dalga geçtim kendi kendime. ._.
O zamanlar kendini kız gösteriyor demiştim kendim kendimi çürüttüm. ._.
Keşke kız biraz da bizim sınıfta olsaydı.Türkiye'de kızdan çok ne var?
Ben bu yüzden kız lisesine geçtim, o yüzden çok takmıyorum, dediğim gibi çok var onlardanO zamanlar kendini kız gösteriyor demiştim kendim kendimi çürüttüm. ._.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke kız biraz da bizim sınıfta olsaydı.
Erkekler kız lisesine geçebiliyor mu?Ben bu yüzden kız lisesine geçtim, o yüzden çok takmıyorum, dediğim gibi çok var onlardan
Ne sandın, hadi elini çabuk tut da bi kız lisesine geçErkekler kız lisesine geçebiliyor mu?
Vay be.Ben bu yüzden kız lisesine geçtim, o yüzden çok takmıyorum, dediğim gibi çok var onlardan
Herşeyin kendi zamanı var abi.Ulen biz çirkinden trip yiyoruz hatta yeri geliyor paralı hizmet veren o.su bile trip atıyor güzeli zaten kafasını çevirir muhatap bile olmaz şuna bak işte dünya böyle diyorum içimden.Sonra kendime kızıyorum ulen oturduğun eve yaşadığın şartlara bak daha düzgün işin bile yok yalnız bile değilsin la sana kim ne yapsın kendine bile hayrı olmayan insansın tabi ona gidecek ya sana mı gelecek efendilik dürüstlük boş iş herşey para bu dünyada.
Eyvallah çok teşekkür ederim ?Herşeyin kendi zamanı var abi.
Sıkma canını sana kız mı yok? ahshhdsha
Herşey gönlüne göre olsun kerdeşim
aklımdan şu geçiyor hmm acaba rdr2 ne zamana iner 1 saat önce yüklemeye başlamıştım internetle bir alakasımı var acaba olabilir 2 mb internetle 3 yıla iner herhalde en kötü torunuma oynatırım ya acaba yanında hitman almasamıydım onunla beraber daha kısa iner herhalde sonuçta gb larını paylaşırlar until dawn da neden okadar korktun ki neden olmasın sanki sen korkmadın herneyse ya şu doların hali ne ya boşver doları sterline bak sen ya neyse isviçrede nazi altını aramaya arkadaşlarımımı çağırsam mı daha böyle uzar giderGüzel/Yakışıklı
Birinin yanında sevgilisi olarak çirkin birini görünce aklınızdan ilk ne geçiyor?
DOĞRUYU SÖYLE!
Güzelaklımdan şu geçiyor hmm acaba rdr2 ne zamana iner 1 saat önce yüklemeye başlamıştım internetle bir alakasımı var acaba olabilir 2 mb internetle 3 yıla iner herhalde en kötü torunuma oynatırım ya acaba yanında hitman almasamıydım onunla beraber daha kısa iner herhalde sonuçta gb larını paylaşırlar until dawn da neden okadar korktun ki neden olmasın sanki sen korkmadın herneyse ya şu doların hali ne ya boşver doları sterline bak sen ya neyse isviçrede nazi altını aramaya arkadaşlarımımı çağırsam mı daha böyle uzar gider
İç güzelliğe veya cüzdana önem veriyorlardır diyorumGüzel/Yakışıklı
Birinin yanında sevgilisi olarak çirkin birini görünce aklınızdan ilk ne geçiyor?
DOĞRUYU SÖYLE!
Bence deİç güzelliğe veya cüzdana önem veriyorlardır diyorum
onu nası NEYSE EWQEQGüzel/Yakışıklı
DOĞRUYU SÖYLE!
Aynı benCanlı ders açık İNTERNETTE TAKILIYORUM
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu nası NEYSE EWQEQ
Niye ben böyle şanslı değilimGüzel/Yakışıklı
DOĞRUYU SÖYLE!