H.a.w.k.s 2

mehmetertürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Tom Clansy HAWKS diye bir uçak simulasyon oyunu vardı. bir ara indirime girdi orjinal alıp oynadım. birde bunun Tom Clansy HAWKS 2 diye yeni versiyonu çıktı ama hala pahallı. çıkalı bir yıl olmasına ragmen. bu oyunu full oynayan var mı? nerede bulabilirim full versiyonunu.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar Tom Clansy HAWKS diye bir uçak simulasyon oyunu vardı. bir ara indirime girdi orjinal alıp oynadım. birde bunun Tom Clansy HAWKS 2 diye yeni versiyonu çıktı ama hala pahallı. çıkalı bir yıl olmasına ragmen. bu oyunu full oynayan var mı? nerede bulabilirim full versiyonunu.

steamden 7 dolara almıştım :)

mehmetertürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben steam kullanmıyorum :( setup olarak nasıl bulurum peki. bu steam nasıl oluyor bu konuda pek bilğim yok kullanmadıgım için. genelde ben indirip kuruyorum. 7 dolar çok uygun bi fiyat bu oyun için.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
ben steam kullanmıyorum :( setup olarak nasıl bulurum peki. bu steam nasıl oluyor bu konuda pek bilğim yok kullanmadıgım için. genelde ben indirip kuruyorum. 7 dolar çok uygun bi fiyat bu oyun için.

şuan steamde 19.99$ ama indirim anını yakalarsan 5 dolara bile alırsın. Steam client yazılımını http://store.steampowered.com/ adresinden indirebilirsin.

CepCin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok büyük indirim olmaya başladı rekabetin artması ile bir çok sektörde.

mehmetertürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arıyoruz bakalım belki buluruz bi yerde. 5-10 dolar para için degilde steamla ugrasmak istemıyorum çok oyun oynayan bii degilim sadece COD ve bunu oynuyorum bi kez oynar bitirince bırakırım. oyuna çok fazla vakıt ayıramam.