Güvenli İnternet Saçmalığı

Reaksiyon puanı
4
Öncelikle bu saçmalığı hangi kategoriye yazmam gerektiğine karar veremedim, en sonunda buraya yazıyorum. Bugün yaklaşık yarım saat önce devreye giren güvenli internet uygulaması ben hiçbir paket seçmememe rağmen "Aile Paketi" seçili olarak gözüküyor. Üstelik ben Smile ADSL kullanmama rağmen (örneğin bobiler_org adresine erişmeye çalıştığımda) http://www.ttnet.com.tr/guvenli_internet_uyari/ adresine yönlendiriliyorum.

1.si; ben paket seçmediğim halde nasıl aile paketine geçtim?
2.si; Smile ADSL kullandığım halde neden hala dandik TTNet sayfasına yönlendiriliyorum?

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Millet bir bobiler tutturmuş gidiyor kaç konu açacaksınız bakalım sabaha kadar.

Bobiler felan engellenmedi bu bobilerin yaptığı bir eylemmiş. Fısıltı Ajans'dan az önce tüm internet sitelerine haber geçildi.

Reaksiyon puanı
4
Ben TTNet'ten kaçıyorum, niye TTNet sayfası çıkıyor hala karşıma diyorum. Allah belanı vermesin ozan sazan.avi oldum senin yüzünden.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben TTNet'ten kaçıyorum, niye TTNet sayfası çıkıyor hala karşıma diyorum. Allah belanı vermesin ozan sazan.avi oldum senin yüzünden.

Smile'da TTnet'den toplu alıp satıyor ttnet den aldığın serversin aynısı :)

Qzey

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Büyütmeye gerek yok bu kadar Youtube kapandığında da böyle ortam gerilmişti.

Çözüm; DNS ayarlarını 8.8.8.8 / 208.67.222.222 olarak değiştirmen ve TTNET'in ağır ve problemli DNS'lerinden kurtulman.

DNS'lerini değiştirdikten sonra böyle bir haberi hiç okumadın farz et :)

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Büyütmeye gerek yok bu kadar Youtube kapandığında da böyle ortam gerilmişti.

Çözüm; DNS ayarlarını 8.8.8.8 / 208.67.222.222 olarak değiştirmen ve TTNET'in ağır ve problemli DNS'lerinden kurtulman.

DNS'lerini değiştirdikten sonra böyle bir haberi hiç okumadın farz et :)

Eee ben 1-2 yıldan beri DNS kullanıyorum aktif olarak, yine kapalı çoğu site :P

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Mahkemeler sayesinde girilecek site kalmadı. Birde güvenli internet kılıfını uydursunlar, hiç bir siteye giremeyelim. Hadi abartmayalım devlet sitelerine rahatca girebiliriz( Çine Döndü Burası)