Profil Mesajları Kısmı Neden Hala Açılmadı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nixc0r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,922
Uzun süredir forumun bu özelliği gereksiz yere kapalı tutuluyor. Zaten ayda yılda bir girdiğim forumda birkaç arkadaşla şakalaşıp çıkıyordum, elimizdeki şu güzel özelliği de aldınız. Zaten neredeyse ölmüş bir yeri daha da öldürmeye çalışıyorsunuz resmen. Tamam arkadaşlar, Hakkı Bey’in saksı fırlatması hakkında konuşmayacağız; ama artık açın şu özelliği.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Son düzenleme:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,922
Yok abi bitmişiz ya

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Gerçekten utanç verici. Forumun bu halde olması, sorunları yasaklayarak çözme çabası. Kimsenin forumla ilgilenmemesi. El birliğiyle çöplüğe dönüştürülen bir alan. Yazık günah.

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
694
O kısmın açılmasına ben de katılıyorum. Ancak bunun başlangıçta sizler için değil bot hesap ve olay sebebi ile foruma gelecek kitle için bir önlem olarak alındı. Gün içerisinde açmak için aksiyon alacağım.

Forum çöp oldu o oldu bu oldu sözlerine de gerek yok hocam. Forumculuk dediğimiz kültür öldü. İster kabul edin isterseniz etmeyin ama bu kültür yok oldu.

Bizler bu forumun ateşi yanmasa da söndürmemeye çalışıyoruz. Forum iyi trafik alıyor ama forum içerisinde bulunan kitle gittikçe azalıyor. Malesef hepimiz bu neslin son forumcuları bile olabiliriz.

Yönetim konusunda eksikliklerimiz bence de var. Çünkü ben sadece forumcu değilim. Bir yandan prodüksiyon şefi bir yandan video kameramanı bazen satış yapmam bile gerekiyor. Hiçbirimiz de ikiye üçe bölünemiyoruz. Ama raporlara dönme forumda açılan konulara yanıt alma ve verme konusunda bence hala çok iyiyiz.