• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

Elindeyse zamana 'dur, geçme' diye dayat, bir sigara içmekten daha kısa bu hayat..

Necip Fazıl Kısakürek

---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:11 ----------

Rabbim bana dayanma gücü ver,
Bulanık aklım!
Kim oynuyor tefsiriyle yaşamın.

CAN kırıkları CAM kırıkları gibi degildir, öyle süpürünce gitmezler icinde kalır aklına geldikce de batarlar!

Zamanı geldiği halde göçmek istemeyen martılar gibiyim, şehrimi özler: kalır yüzüne hasretim.. .

coşkunuygun.

"Insanlarla Yüzyüze Konuşarak Her Sorunu Halledebilirsin; Ama Bazı Insanlar Gelir Onüne,Hangi Yüzüne Konuşacağını Bilemezsin.."

Ya benimle kalırsın hep, ya da silinirsin bu yürekten. Ha var, ha yok değil; ya var olursun ya da yok!

Arkamdan türlü oyunlar çeviriyorlar diye üzülme, şunu bil ki :
"sadece çocukların gelişmek için oyuna ve oynamaya ihtiyacı vardır".

Ya bütün gün karanlığa küfredersiniz ya da aydınlığa doğru yürürsünüz. Seçim sizin...

milllllllllllllljj3.jpg

Bir çınar için toprak altındaki kökleri ne ise -ve bu kökler kurudukça çınar nasıl kurumaya başlarsa- bir millet için de tarih odur. Tarihini bilen millet, kökü sağlam çınar gibidir. Zamanla eski âdet ve anânesini, yaşayış tarzını unutan, tarihini bilmeyen, ecdâdının neler yapmış olduğundan haberi olmayan bir millet, kendini ayakta tutan köklerinden birkaçını kurutmuş demektir. Tarih okuyarak onu sulamak lâzımdır.
Kâzım Karabekir Paşa
---Ruhun Şad Mekanın Cennet Olsun---

"-ve", "-da" bağlar, "veda" ayırır...

ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol yada hiç olma :blink:

''Odanızı topladığınızda hala dağınık görünüyor olmasının tek matematiksel açıklaması toplama işleminin dağılma özelliği olmasıdır''

Eş dediğin koluna değil,yüreğine yakışmalı...Öyle sıradan gelip geçici heves değil,sonsuza kadar NEFES olmalı...

"Nedir gençlerdeki bu lens merağı ? Gözler de sahte olduktan sonra, insan neye bakıp inanmalı" ?
[Müşfik Kenter]

"Keşke şöyle yapsaydım belki severdi" deme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki ? Akıl işi değil, gönül sevdimi gerisi bahane.
[Cemal Süreya]

O'na vardım, S'ona vardım, hayra çıksın hikayem.. .

Çocuk olsam yeniden...
Bir tek düştüğüm için acısa içim...
Ve kalbim, çok koştuğum zaman çarpsa sadece..

Kavga Edip Birbirini Tanımayan Tek Irk Türk Milletidir.
Bkz; ;-Kimsin L*n Sen + Sen Kimsin L*n - Kimsin Oğlum +L*n Sen Kimsin

Kimse bilsin istemiyorum kalbimin kırıldığını, işte bu yüzden gizlerim yüzüm gülerken içimin ağladığını...

Bekliyorum...öyle bi vakitte gel ki vazgeçmek mümkün olmasın....

Belki ben masalların mutlu sonların etkisindeydim hala
İşte bu yüzden bıçak sırtlarına emanettir bu yürek
Aslında yalanların az olanların da farkındaydım elbet
Ama görmezden geldim, bilen bilir acıtır insanı gerçek

Kısa bir mola vermek istiyorumİzin verir misin HAYAT? Gerçekler sancı yapıyor az bir düş alıp döneceğim...Senden ricalarımı anlatmam zor sana..Ne olur çok görme bana hayatı.Ne olur dokunma..ACITMA! ! !Gülümsememi sever sevdiklerim en çok Bari AĞLATMA! ! !

"Ağlanacak halimize gülüyoruz" deyip kızıyorlar. O da bir şey mi? "Ölünecek halime yaşıyorum" ben!

İnsanın ruhu yoldan çıktıktan sonra bedeni ne kadar direnirse dirensin bir gün mutlaka ruhuna ayak uydurmak zorunda kalır...

"Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar".
[B. Marley]

Ne kadar anlatırsan anlat,senin anlattığın karşıdakinin anladığı kadardır