• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

Okumayı sevmeyen bir kral olmaktansa,tavan arasında,kitap yığınları ortasında oturan bir fakir olmayı tercih ederdim.

(Makolay)

"Yapmacık" olup sevilmektense, "kendim" olup nefret edilmeyi tercih ederim'':yes:

Ben yazdım ama sana. :D

Herkes hakettiği mutluluğu yaşamalı. Benli ya da bensiz, senli ya da sensiz...

Başım ağrıyor, seni aklımdan çıkaramadığım için.
Başımı uyuşturdum ama kalbimi ne yapacaz ?
Başımın ağrımasının sebebi kalbimin haykırışlarından bıktığı için.
Kalbimi uyuştururum gerekirse seni unutabilmek için :(

Hayat susarak güzel olsaydı,ağzımızı bağlayıp ölünceye kadar susardık,Hayatta konuşarak mutlu olsaydık,mutluluktan bıkana kadar konuşurduk,Ama hayat öyle bir şey ki;
Sustuğunda konuşmadın diye pişman eder,konuştuğunda ise;susmadın diye kahreder
Şimdi ne sus,ne de konuş!
Sadece DİNLE!

Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana...

Bir akıl verin içimdeki çocuğa
Onun anlayacağı biçimde söyleyin ama
Bağırmadan,küsmeden,incitmeden konuşun onunla
Ağlamasın artık çok sevdiği hüznü yollasın
Yetmedi mi konuk ettiği
Biraz da mutluluk girsin aşk penceresinden!
Aşk kokusunu,hasretini,bu kadar yürekten yaşarken
Mutluluğun güneşi girsin yüreğine...

Yok artık Lebron James !

İnsan, neden sürekli erki arkadaşları gelince, yenlerini umursamaz ? Saygısızlık değil midir bu yaptığı ? Tabi elden ne gelir. Bunu suratına söylesen de anlamaz !

Zaman iki nokta arasındaki en uzun mesafedir.

Tennessee Williams

Bir erkeğin ne olacağını kadın belirler. O erkek "Mecnun" da olabilir, "Coşkun" da!

:D:D

Küçük İnsanların Gölgelerinin Büyüdüğü Yerde Güneş Batıyor Demektir!

İyimser Kimdir ?

İyimser Düşmanları Ona At Gübresi Gönderse Hiç Alınmaz , Atı Göndermeyi unuttuklarını Düşünür .....!

Bir zamanlar gitmesini bilmeyen birileri vardı, .gözlerimden öyle bir düşüşü vardı ki,
Beni oyalamak için gidip gelişlerinden eser yoktu..
Sevmeyi başaramadığı gibi kalmayı da başaramadı..
O her zamanda zamansızlığı oynuyordu benim hayatımdaki romanda.
O benim kalbime üzerine taş bağlanıp atılan tek sevdaydı ama oda düştü kalbimden!

Ki ben ; senin ilkokul yıllarında durmadan yere düşürdüğün kurşun kalem gibiyim: Dışı sapasağlam, İçi paramparça..

Yılmaz Erdoğan..
Yılmaz Erdoğan diye biliyorum yanlış da olabilir :)

söz ağızdan çıkmadan önce sana aittir. Çıktıktan sonra sen ona aitsin...

Şeytan taşlamaktan tavaf etmeye zaman bulamayanlar, şeytanı güldürürler.

Söylemesi ayıp gururla işlediğim günahlarım, söylemekten kahrolmadığım yalanlarım, mevsimsel geçişlerim, zamansız ölümlerim, dikişleri atan yaralarım, kendime ait gerçeklerim var!...

Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikâyetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan,
Söze ama diye başlayacaksan, girme aşk yoluna.
Aşk yolunda u dönüşü yoktur!
Aşk der ki sana:
‘Yolumdaysan, başım feda yoluna ama bil ki senin de başını isterim yoluma! Kahır, kapris gelecekse senden amenna. Ama ayağına diken batarsa yolumda, ah edip vahlanma. Aşk bilek gücü değil yürek işidir. Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara.’

İlerde insanların övüneceği tek şey ' benim kızıma ne adminler , ne hackerlar ilişki isteği yolladı da biz reddettik ' olacak.

:D

Bence artık kendinize gelin. Çünkü parlatıcıyla aydınlanmaz gelecek, fön çekince düzelmez hayat ve fondotenle kapanmaz yaralar...

Futbol istatistikleri genç bir kızın giydiği mini eteğe benzer,bir çok şeyi gösterir ama asıl gösterilmesi gerekeni göstermez. Sir Alex Ferguson Man. United