• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Günün Sözü

Dünyada akla değer veren yok madem,
Aklı az olanın parası çok madem,
Getir şu şarabı, alsın aklımızı:
Belki böyle beğenir bizi el alem!

Ömer Hayyam

Sözcükler herşeyin hem kilidi hem de anahtarıdır. Ağızınızdan hangisinin çıkacağına siz karar verirsiniz.

Eşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı zanneder...

Dumanlı yada dumansız farketmez... Yalansız hava sahası istiyorum....!!!!

Giydikçe açılır diyen tezgahtar , uzadıkça şekil alır diyen kuaför , zamanla unutursun diyen arkadaş.Bunların hepsi aynı örgüte üye..

Erkekler bluetooth gibidir! Yanındaysan bağlılığı iyidir, uzaklaşınca yeni aygıt aramaya başlar.

Ne ikna edici bir intihar biçimidir şimdi seninle göz göze gelmek...

Eğer yüzünüze iki maske takıyorsanız bir süre sonra hangisinin gerçek yüzünüz olduğunu karıştırırsınız...

Hırsızlığın çirkinliği çalınan şeye göre değişmez ki!Ha altın çalmışsın,ha bir iğne.

(montaigne)

"Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerekir."

Honoré de Balzac

Aşkta kimsenin kimseden farkı yok.. "Sadece biri daha iyi yalan söyler, Biri daha iyi oynar oyununu. Hepsi bu !"

Can Yücel

Yolun düşerse düşlere... düşmemek için uğra ümitlere: hayalin sığmazsa yüreğine bir gök yüzü kur kendine, RABBİNE DUA ET gerisine karışma elbet ulaşır yerine, bir öfke düşerse diline öfkeni ver azrailin eline: yüreğin yanar gözlerin dolarsa hüznünü bırak esen yellere, sen sadece gülümse...

Alıntı

''Parayı kazanmadan harcamaya nasıl hakkımız yoksa, mutluluğu da üretmeden tüketmeye hakkımız yoktur..''

AŞK; Tahteravalli gibidir, bir taraftaki bütün gücünü verdikçe diğerinin g*tü kalkar :D

Gelecek yoksa geçmiş de yoktur, bunun üzerine uzun uzun düşünmem lazım. ~Kolera

''Amaca ulaşmak için gerekirse papaz cübbesi bile giyerim'' ?

"Bir imza iki defa atılmaz"
Benim sözüm 100yıl sonra atasözü olacak :D

‎"Erkekleri ayrılık, kadınları ise ayrılıkdan sonraki süreç acıtır. Çünkü beklemek; sadece kadınlığa verilmiş en büyük cezadır" .

[P. Coelho.]

"Sevdiğim..!! Beni öyle sev ki, Sevgin yaradanı unutturmasın sana.. Yoksa yaradan beni senden alarak hatırlatır kendini sana.."

kaç kuruşluk adamsın da alan seni kazansın.. .?

meleklerime küfret de şeytanların haz alsın!.

Ne Kadar Farklı Olursa Olsun; Sana Ait Olmayana Tenezzül Etme, ve Ne Kadar Basit Olursa Olsun Senin Olandan Asla Vazgeçme..!

Mut-luluğun şimdi olduğunu, yarınlara ertelenenlerin "mut", değil "u-mut" olduğunu fark etmeliyiz...

Rastgele sevilmiş değildin ki, rest çekilip gidilesin be sevgili ....

anonim

Dün canim olan bugün düsmanim olamaz benim,yasananlarin hatirasi hep aklimdadir,sildìklerim vardir birde,onlar yanlislarim ve pismanliklarimdir,adlari anilmaz hatirlari sorulmaz sadece beddualarimdadir onlar,gururumla hep seref ararim ben sevdiklerimde,her zaman,dogru degildir,elbet sevdiklerim,bazen sahtekarlari da sevmisimdir...