Gold Eagle
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Google translate e girip mahmut tuncer yazın, ingilizceye çevirin![]()
Ahahaha
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Google translate e girip mahmut tuncer yazın, ingilizceye çevirin![]()
Telefon çalar, arayan arkadaşın kız arkadaşıdır.
-Aşkım naber nasıl hava
-Güneşleniyoruz işte hava güzel
-Peki cildin hassas dikkat et , güneş kremin kaç faktör?
-15 faktör
-Ne 15 faktör mü?İşe yaramaz ki o yanarsın güneşten neden 50 faktör almadın?
-Hayatım kremi 3 kere sürüyorum ediyor sana 45 faktör yeter işte
Kız tabi dumur
Önceki yazdan kalan bi anı![]()
musalla tasi bile ucmayi kesmis dusmusse allah sonumuzu hayir etsin. kac yildir herkes ucuyo diyolardi biz gorene kadar dusmus herhalde :w00t:Ummadığın taş.., Musalla!
musalla tasi bile ucmayi kesmis dusmusse allah sonumuzu hayir etsin. kac yildir herkes ucuyo diyolardi biz gorene kadar dusmus herhalde :w00t:
kiyamete yapin dusecekmis diye bi soylenti da vardi bu ucuyo diyenlerden yine tabi . ve dusmus . .. :crying:
neyse bosver. :huh: zaten tam bi espiri sayilmaz musalla tasi deyince aklima geldi yazayim dedim :mrgreen:a anlamadım![]()
@virtual worms sponsor bulup bunu film yapmak lazım
öLdüm mü ben şimdi rolüm çok kısa ve ben den vıcckkk diye bir ses çıkması da ilginçDomates gibi hissettim bak
![]()
O benim dir O benim,Beni tamamlayacaktır ancakvıcık sesi o "o"dan gelmiş kendinini tamamlarsın zamala dert etme [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]![]()
@Silence hadi o üşenmemiş yazmış o kadar yazı sabah sabah,Sende mi üşenmeden okudun o kadar yazıyı sabah sabah![]()
@virtual worms bu arada bir bilgilendirme alnair alsad parlayan uğur demek yanlış hatırlamıyorsam sonra leman konseyi salmasın üstüne![]()
@Silence hadi o üşenmemiş yazmış o kadar yazı sabah sabah,Sende mi üşenmeden okudun o kadar yazıyı sabah sabah![]()
@topalsolucan bastonuyla ormanda