Gold Eagle
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Google translate e girip mahmut tuncer yazın, ingilizceye çevirin
Ahahaha
Google translate e girip mahmut tuncer yazın, ingilizceye çevirin
Telefon çalar, arayan arkadaşın kız arkadaşıdır.
-Aşkım naber nasıl hava
-Güneşleniyoruz işte hava güzel
-Peki cildin hassas dikkat et , güneş kremin kaç faktör?
-15 faktör
-Ne 15 faktör mü?İşe yaramaz ki o yanarsın güneşten neden 50 faktör almadın?
-Hayatım kremi 3 kere sürüyorum ediyor sana 45 faktör yeter işte
Kız tabi dumur
Önceki yazdan kalan bi anı
musalla tasi bile ucmayi kesmis dusmusse allah sonumuzu hayir etsin. kac yildir herkes ucuyo diyolardi biz gorene kadar dusmus herhalde :w00t:Ummadığın taş.., Musalla!
musalla tasi bile ucmayi kesmis dusmusse allah sonumuzu hayir etsin. kac yildir herkes ucuyo diyolardi biz gorene kadar dusmus herhalde :w00t:
kiyamete yapin dusecekmis diye bi soylenti da vardi bu ucuyo diyenlerden yine tabi . ve dusmus . .. :crying:
neyse bosver. :huh: zaten tam bi espiri sayilmaz musalla tasi deyince aklima geldi yazayim dedim :mrgreen:a anlamadım
@virtual worms sponsor bulup bunu film yapmak lazım
öLdüm mü ben şimdi rolüm çok kısa ve ben den vıcckkk diye bir ses çıkması da ilginç Domates gibi hissettim bak
O benim dir O benim,Beni tamamlayacaktır ancakvıcık sesi o "o"dan gelmiş kendinini tamamlarsın zamala dert etme [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]
@Silence hadi o üşenmemiş yazmış o kadar yazı sabah sabah,Sende mi üşenmeden okudun o kadar yazıyı sabah sabah
@virtual worms bu arada bir bilgilendirme alnair alsad parlayan uğur demek yanlış hatırlamıyorsam sonra leman konseyi salmasın üstüne
@Silence hadi o üşenmemiş yazmış o kadar yazı sabah sabah,Sende mi üşenmeden okudun o kadar yazıyı sabah sabah
@virtual worms @by efsane ateşe vermesin beni zaten sıcak...Donarak ölmek istiyorum
@topalsolucan bastonuyla ormanda