Günlüğe merhaba

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Özlemişim yüreğimin yansıması olan bedenini. Çok uzak kaldım senden. Hayatımın kapanan bir perdesi ile veda etmiştim sana. Yine sana geldim.Artık gücüm kalmadı düşüncelerimi kendi başıma taşımaya. Yüreğimin yansıması olan sen, farklı bir bedendesin yine. Keşke hep yanımda taşıyabileceğim, hiç tükenmeyen bir defter olsaydın. Yüreğim kadar küçük ve saklanabilir olsaydın. Gönül kutusu fazlasıyla dolu. Nerden başlayıp nereye varmalı bilemiyorum. Şu sıralar sadece karmaşık düşüncelerle boğuşuyorum. Bu karmaşık hal biriken duyulardan kaynaklanıyor. Bir şeyleri içimde biriktirmek, dışarıya yansıtmamak beni daha güçlü bir hale getirir sandım. Ve birkaç gün öncesine kadar öyle sanmaya devam ettim. O gün dönüp kalbime bakınca gördüğüm manzara korkuttu beni. Her şey ezilip kalmış bir köşede. Mutluluk ve diğerleri... Başıma gelen en güzel olayın bile tadını alamadan kalp sandığına kilitlemişim. HIH sanki bir gün çıkaracağım birikitirdiklerimi de işime yarayacaklar...
Hayat ne kadar hızlı akıp geçiyor. Geriye dönüp bakınca bugün her şeyin sadece geçmişte kaldığını görüyorum. Ah! O zamanlar geçene kadar bir ömür hüküm sürecek gibiydi her şey. Geçti... Şairinde dediği gibi "Bir anlık süstü." Özlüyorum sadece elindeyken değerini bilmediğin kaybedince dünyaya değer bedel biçtiğin bütün değerler gibi özlüyorum her şeyi.

lavinya

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
AZcık melankoli gördüm sizi velakin gayet güzel bi yazı olmuş tebrik ederim... İnşallah umut yüreğinizden ve yazılarınızdan asla kaybolmaz :)

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
AZcık melankoli gördüm sizi velakin gayet güzel bi yazı olmuş tebrik ederim... İnşallah umut yüreğinizden ve yazılarınızdan asla kaybolmaz :)
inşallah. teşekkür ederim.
melankoli tuz gibi oldu artık :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Hayat ne kadar hızlı akıp geçiyor. Geriye dönüp bakınca bugün her şeyin sadece geçmişte kaldığını görüyorum. Ah! O zamanlar geçene kadar bir ömür hüküm sürecek gibiydi her şey. Geçti... Şairinde dediği gibi "Bir anlık süstü." Özlüyorum sadece elindeyken değerini bilmediğin kaybedince dünyaya değer bedel biçtiğin bütün değerler gibi özlüyorum her şeyi.

lavinya
Ne güzel söylemişsin.Katılmamak elde değil.:clover:
Ama hayat pişmanlıklarımız,özlemlerimizin toplamıdır.Sanırsam:)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bi konuyu llavinya açtıysa, ve LaWa'da cevapladıysa bence en güzeli girip izlemek... sizin yanınızda biraz koyu kalıyor sanki rengimiz..

Yüreğinize sağlık..

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
LaWa bugün konu hortlatma gününde. Ama, iyi ki hortlatmış... :D Önce sana sağlık, sonra da llavinyaya... :D

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Ne güzel söylemişsin.Katılmamak elde değil.:clover:
Ama hayat pişmanlıklarımız,özlemlerimizin toplamıdır.Sanırsam:)
Hayat yaşadıklarımızla var :yes:
bi konuyu llavinya açtıysa, ve LaWa'da cevapladıysa bence en güzeli girip izlemek... sizin yanınızda biraz koyu kalıyor sanki rengimiz..

Yüreğinize sağlık..

:blushing: Sizlerin yorumu çok değerli.
LaWa bugün konu hortlatma gününde. Ama, iyi ki hortlatmış... :D Önce sana sağlık, sonra da llavinyaya... :D

Sana sağlık:rolleyes:

Dostum sizin madenlerinizden ne yazık ki mahrum kalmışım mecburen hortluyor,kusura bakmayın.:yes:
Estağfirullah ne kusuru :) Yoruma değer bulmanız ayrı güzellik.

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dostum sizin madenlerinizden ne yazık ki mahrum kalmışım mecburen hortluyor,kusura bakmayın.:yes:

:D Ne kusuru canım... Bizzat teşekkür ederim. :flowers: Neyse, konuyu dağıtmayalım. Sonra mod kilit vurmak durumunda kalır... :blushing: