Gündemin siyasi konulara yenidan açılması[anket]

Gündem siyasi konulara yeniden açılsınmı

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
siyasi gündemin yeniden açılması hakkında ne düşünüyorsunuz
bölücü içerik bir partinin bir siyasi oluşumun reklamını yapmamak kişil3eri rencide etmemek huzursuzluğa yol açmamak kaydıyla bunları yaptığınızdada eyvallah deyip gitmek kaydıyla
sadece haber değeri taşıyan siyasi konuların açılması ve konuların objektif olarak değerlendirilmesi tartışmaya açılması konusunda
bu anket sadece sonuç itibarıyla yönetici kardeşlerimize tavsiye nitelikli olacaktır

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yok Açılmasın Foruma Bir Huzur Geldi Siyaset Yasaklandıktan Sonra
Siyaset Heryerde Konuşuluyor . Bu Forumdan Uzak Dursun Bıkmışız Zaten Siyaset Konuşmaktan Herkes Kendi Bildiğini Okuyor .

Bilgi Paylaşımı Bu Konuda Esas Değil!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Siyasete hayır diyorum ve bu konuyu daha fazla uzatmamanızı istiyorum.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hiç gerek yok. Burası siyasi, dini fikirlerin tartışılacağı bir yer değil.
Hatta spor adlı forumda bile çoğu kere gereksiz fanatizm örnekleri okuyorum.
İsteyen istediği kulübü tutmakta serbesttir, hatta galibiyetler de DOZUNU KAÇIRMADAN, diğer kulüp taraftarını kızdırmakta serbesttir. Ama iş argo ve dozun dışına kaçtiği zaman o tür iletilerin bu forumda yeri olmamalıdır.
Herkes bu forumun içeriği ile ilgili konularda dilediğince yazabilir ama haddini bilerek.
İşte o zaman bu forum saygın bir web alanı olur.
Türkiyeden gündem adlı bölüm ise isim değiştirilerek kullanılmalı bence.
Çünkü bir ülkede her şey gündem olabilir. Zira bu iş zevkler ve renkler prensibine uyar.
Siyaset de gündem oluşturur, erotizm de.
Kimine göre zamanında İnternete düşen Gamze Özçelik videosu bayağı bir gündem oluşturdu.
Buraya da konması gerekmez miydi? Ne kadar yakışık alırdı?
SDN gibi alanlar, içeriklerini, eğer saygın kalmak istiyorlarsa iyi bir oto kontrol ile hatta bazı şeylerden feragat ile sağlamak zorundadırlar diye düşünüyorum.
Gündem de, kısıtlama yapılamaz.
Ancak, Önemli haberler veya atıyorum sadece teknolojik gündem denilse bence daha iyi olur.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131

Hemen :)

kilit.jpg

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Fikrini açıklayanların banlanmasına karşıyım.

Birini sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız.

Ban ismlere atılır ancak fikirlere gem vuramazsınız.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Fikrini açıklayanların banlanmasına karşıyım.

Birini sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız.

Ban ismlere atılır ancak fikirlere gem vuramazsınız.

Fikirler, başkalarının özgürlük sınırları içine sızmaya başladığı an banlanmaya değerdir.

Ben her foruma girdiğimde bu adamın açtığı konuları görmek zorunda değilim. Durup durup bu konuda konu açıyor, anket yapıyor. Eğer ben bir forum üyesiysem ve bazı haklarım varsa, bunları sonuna kadar kullanmak isterim. Engel olanlar için de gereği yapılmalıdır.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
darbeci bir yorum yapmışsın:)

Her girdiğinde aynı kişinin konu açtıını ve aynı konuda konuştugunu görmen snei rahatsız edebilir ancak kural ihlali yoktur.

Rahatsız oluyorsan cevap vermezsin.Ya da desteklemediğini bildirirsin.

Ancak mevcut durumda başkalarının özgürlük sınırlarını ihlal eden ya da saygısız bir cümle göremedim.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
şuan forumun gidişatı çok daha iyi..
şuanki hali devam etmeli

DüŞeSs

Asistan
Reaksiyon puanı
7
görüşler saygı çerçevesinde tarışılacak işe açılmasında bir mahsur yoktur ama sanal ortamda kimin ne yapacağı belli olmadığı için iyi niyetler suistimal edilerbilir.

kalpler kırılır,fikirlere saygı duyulmaz,hatta sonuç hakaret etmelere kadar gidebilir.

insanlar düşüncelerini söylemekte özgürdürler takii hadlerini aşana kadar:)

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
darbeci bir yorum yapmışsın:)

Her girdiğinde aynı kişinin konu açtıını ve aynı konuda konuştugunu görmen snei rahatsız edebilir ancak kural ihlali yoktur.

Rahatsız oluyorsan cevap vermezsin.Ya da desteklemediğini bildirirsin.

Ancak mevcut durumda başkalarının özgürlük sınırlarını ihlal eden ya da saygısız bir cümle göremedim.

Benim seninle bir sorunum yok, bir tartışmam yokda. Her konuda, darbeci, cundacı gibi laflar garip değil mi? Kurtlar Vadisi Gladio izliyor gibi hissediyorum kendimi. Sanal bir forumda ne darbesi olacak ki? Ancak bizim ofisi basıp bizi dışarı atarsanız darbe olur :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Darbeye karşıyız..:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Benim seninle bir sorunum yok, bir tartışmam yokda. Her konuda, darbeci, cundacı gibi laflar garip değil mi? Kurtlar Vadisi Gladio izliyor gibi hissediyorum kendimi. Sanal bir forumda ne darbesi olacak ki? Ancak bizim ofisi basıp bizi dışarı atarsanız darbe olur :D

Bilmem her konuda bu kelimeleri kullanıyormuyum hatırlayamadım.

Bir istatistik çıkarmam gerekecek.

İki ihtimal var ya ben gerçekten bu dediğin kelimeleri sık kullanıyorum(ki sanmıyorum)

ya da sen benim bu kelimeleri kullandığım mesajlara denk geldin:)

Hem arkadaşın banlanmasını öneren başka bir arkadaşa ithafen kullandım.Yani siyasi bir kavram olarak kullanmadım.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Halkın *siyasete karışması doğru değil.

Milletvekilleri bile çocukca siyaset yaptığı bir devirde..

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
İnsanoğlu yere dönüp gündelik işlerin har-gürü içine dalar,hem görmezden gelir; hem de görmez.Önüne serili eşsiz âlemi...

Eşsiz nimetlerle dolu sofraya ikilik getirir,farklılığı kendi fikirlerini taşımayana saygıyı yitirir,yaradanına yaratılmışlara zulmederek isyan eder...

Ve ilerler:
Arapça kökenli bir kelimeden; at eğitimi, at talimi anlamlarına gelen siyasete kaptırır kendini...

Gözünün içine baka baka yalan söylemeyi öğrenir...Bir koltuk sevdasına aldatma,nemalanma ve vurgun sanatını icra eder olur...Farkında mıdır Ahlaki gelişiminin acaba? Ezilenden aman dileyenden uzaklaşır git gide...Kardeş kardeşi unutur...

Siyasi konular kesinlikle olmamalı bu forumda...
Saygılarımla...

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
quasimodo banlansın diyenler? :)
bak müslüman bir kişilikle ancak zangoç ismiyle duruyorum hiç merak etmedinmi
tabi kültür meselesi quasimodo kimdir ne bileceksin
daha önce abilerin dediğini on seferden fazla yaptı
ban gerekçelerini kendileri bilirler
düşüncenizi taşıyanlar 12 eylül mahsülleridir hani ...................leri susturup!!!ülkenin ikiyüz sene sonrada olsa rönesansı yaşamasına engel olanlar
ama şunu unutmayın ermeni asıllı zımmi vatandaşlara küfür edildiğinde tek ben karşılamıştım bunu öğünmek için söylemiyorum yanlışlığınızı gösteriyorum yine değişik inanç siyasi düşünce guruplarına saldırılarıda tek olarak önledim
istersen sayfalarca link vereyim
sizin hakkınızdaki düşüncemmi
sizi bir genç olarak düşündüğümde sadece acıdım :hammer::hammer::hammer:

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Forumda siyasetin yasaklanmısı üyelerden gelen talepler doğrultusunda alınmış bir karar olduğu görüşüne katılmıyorum .

Bence sitenin sahibi ülkemiz gündemindeki siyasi olayları SDN forumlarında tartışılmasını arzulamıyor ...

Takdir forum yöneticilerine aittir .

Saygılar

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
fikirlere saygı duyulmalı tehdit ile hiçbir yere varılamaz...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Darbeeeee! :)

(K**ımın kenarı ile güldüm bazı yorumlara. Gülmekten alıntı bile yapamadım.)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Editör arkadaş yorum yapıp darbe sözüne atıfta bulununca ,insanüstü bir varlık yorum yapmış gibi benimseyip ilginizi o yoruma ve içinde geçen cümlelere yöneltebiliyorsunuz.

Bu forumda herkes herkesin üslubunu gayet iyi biliyor.

Sen bi yerlerinle güleceğine mantıklı iki kelam yazmaya çalışsan iyi edersin.

Biri bi yerleriyle güler.Biri konuyu okur başka bir başlıkta hakaret eder.imalı laflar eder.

Saygı nedir bilir misiniz?

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Darbeeeee! :)

(K**ımın kenarı ile güldüm bazı yorumlara. Gülmekten alıntı bile yapamadım.)
hayır bu ifadeler bir bayana ait olamaz tabi bu memleketin sorunlarına fransız kalabilirsiniz normaldir benide labradordaki darbe ilgilendirmiyor:cursing:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Yorumlarımıza Dikkat edelim..!

Rahmat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siyaset yaşadığımız toplumun bir parçasıdır.Evde oturup sabah akşam dizi,spor izleyip ben bu ülkeye yararlıyım diyemezsiniz.Bir gün işinizden kovulduğunuzda ya da kiranız arttığı zaman siyasete bürünür.Bir anlık canınız yandığında aslan kesilirsiniz.SAKLANMAYALIM.!

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ankete bende hayır dedim.

Çünkü siyaset yetişkinlerin olduğu bir ortamda yapılmalı. Çoğu çocuk yaşta, eğitiminin başında aklı selim düşünemeyen bir ortamda siyaset sakıncalıdır. Ki bunu tecrübe ederek burada görüyoruz.

Siyasetin dışındaki konularda bile, -bu konuda olduğu gibi- birbirimizin fikirlerine saygımız yok. Özellikle Jaquares, senden hiç beklemezdim. Bu konudaki yorumların benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Forumun değerli bir üyesi olarak daha kibar ve anlayışlı olmanı isterdim.

Bir diğer dileğim de siyaset yapılacaksa da konuyla ilgilenenler arasında olmalı. Yani siyasete ilgi duymayan, fikri bilgisi olmayanlar müdahil olmamalı. Bırakın kim ne yaparsa yapsın. Şayet ben konu başlığına bakarak bana hitap etmeyen çoğu konuya girmiyorum. İnsanlar özgürdür. İstedikleri gibi konu açıp tartışabilirler. Beni alakadar etmez. Sizi de etmemeli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...