Gündemin siyasi konulara yenidan açılması[anket]

Gündem siyasi konulara yeniden açılsınmı

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Gündemde gelişen olaylar propaganda; hakaret; tahrik yapılmadığı sürece halen yaşadığımız sürecin siyaset olduğuna dahi inanmıyorum. Konuşulmalı, konuşulmalı ki biryere varabilelim ama konuşulmalı kendi düşüncelerimizi bağnazca dikte etmeden sırf bunu öğrenmek için bile açılmalı derim.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Yok yok açılmasın..Sonra küfürleşmeye kadar bile gider mazallah.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Editör arkadaş yorum yapıp darbe sözüne atıfta bulununca ,insanüstü bir varlık yorum yapmış gibi benimseyip ilginizi o yoruma ve içinde geçen cümlelere yöneltebiliyorsunuz.

Bu forumda herkes herkesin üslubunu gayet iyi biliyor.

Sen bi yerlerinle güleceğine mantıklı iki kelam yazmaya çalışsan iyi edersin.

Biri bi yerleriyle güler.Biri konuyu okur başka bir başlıkta hakaret eder.imalı laflar eder.

Saygı nedir bilir misiniz?

Darbe lafını çıkaran sensin. Demek ki insanüstü varlık olan sensin burada. Hayır ben şunu anlayamadım. Sana laf etmiyorum, niye sen atıyorsun kendini ortaya?

Sana laf mı geldi? Sana karşı bir saygısızlık mı yaptım? K**ımın kenarı ile güldüğüm yorum quasimodo'nun yorumuydu, sana bir şey mi dedim?

Darbe lafını çıkaran sen olduğuna göre k**ımın kenarı ile gülmemi normal karşılaman lazım.

Ben bu konuyu artık görmek istemiyorum, ısrarla aynı konuda anket veya konu açanlar "huzuru kaçırma" maddesinden banlanmıyor mu bu forumda? Aç oku bakalım Forum Kuralları'nı, ne yazıyormuş.

Ben de en doğal hakkım olan "bir üyenin huzur kaçırdığı gerekçesiyle banlanması" hakkımı belirttim. Sen quasimodo'nun avukatı mısın? Sana ne?

İlle huzur kaçıracaksınız yani. Troy seni banlamakta haklıymış ZorhaK, kusura bakma ama durduk yere cidden huzur kaçırıyorsun veya kaçıranlara destek oluyorsun. (Ki bu kişiler ilgi ve alakan dahilinde bile değil.)

Benim kız olmam üzerinde atıp tutan quasimodo; alacağın yorum gayet haklı ve yerinde bir yorumdu. Sırf kendi hastalıklı düşüncelerini -18 yaş grubunun da bulunduğu bir forumda insanların kafasına sokmak için başlattığın bu "ayaklanmayı" kınıyorum ve yöneticilerden sana ceza vermelerini rica ediyorum.

Oldu mu? :)

maiwesiyah

Profesör
Reaksiyon puanı
11
forumda siyaset konusunun yasaklanmasına zaten bir anket neticesinde karar verilmişti,
bu konuda yeniden bir anket açmaya gerek yok
forumda siyasete karşıyım
aynı insanların aynı konuları gündeme getirip durmasından da rahatsızlık duyuyorum!

asirock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben "hayır açılmasın siyaset beni ilgilendirmiyor" u işaretledim, tabi ki siyaset beni ilgilendiriyor ama bunun yeri SDN Forumları değil.
Sonuçta bir teknoloji forumun'da popüler konula baktığınızda AKP,CHP gibi isimleri görmek biraz ilginç oluyor.
Hem bu sdn'i belli bir kılıfın içine sokabilir Örn. SDN'de takılanlar MHP'li gibi buda stenin trajını düşürebilir,hatta bazı tanıdıklarım sırf siyasi konular yüzünden SDN'e girmiyor.
SİYASETİN YERİ SDN FORUMLARI DEĞİL [BENCE]:hammer:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Daha siyaset konusunun adı bile geçince, forumda ki hali görüyorsunuz arkadaşlar. Bir yerden sonra mesajları okumadım bile. Neden diye soracak olursanız, ortada sadece ikili atışmalar, gruplaşmalar var. Ben burada SDN'nin amacı olan bilgi paylaşma olayının sırf bu gruplaşmalardan, zıtlaşmalardan ötürü baltalandığını düşünüyorum. Teknoloji hakkında birşeyler öğrendiğim ya da öğreneceğim adamın siyasi görüşünü bilmesem de benim için çok şey fark etmeyecektir. Bu konuların tartışılabileceği yüzlerce forum bulabilirsiniz. Kısaca bende siyasi konuların açılmaması taraftarıyım. :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Darbe lafını çıkaran.......... :)

saygı nedir bilir misin diye sormuştum bilmiyormuşsun anlaşılan.Troyun beni banlamasını haklı bulabilirsin.Hak nedir hukuk nedir herkes iyi biliyor.

Ben bu ankete oy dahi kullanmadım.

Yapılan yorumları okuyan herkes üslup farkını anlayacaktır.Hzur kaçırmaktan banlanma olaylarına girmişsin.huzuru kaçanların makul sebep belirtmeleri lazım.

Ben de siyaset yasaklasnsın anketine evet yasaklansın diye oy kullandım.ancak birisi defalarca siyasetin açılması için konular açıyorsa bu beni asla rahatsız etmez.

Herkes inandıkları uğruna edebiyle çalışmalar yapabilir.Ama siz tahammül edemiyorsunuz banlansın huzurum kaçtı diyorsunuz.

sizinle aksi yönde düşünenler huzurunuzu kaçırıyor öyle mi?

aslında kullandığın kelimeler ve takındığın tavırdan sonra bir cevabı bile haketmiyorsun.Ben snein gençliğine veriyorum.

Guest Part

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Arkadaşlar konuyu kapatıyorum bu konu alıp başını gitmiş yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...