Günde 250 kez orgazm oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ARAP65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ARAP65

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle hastalık düşman başına!.. İngiliz Elli Allan, günde 250 kez orgazm oluyor.Daimi orgazm sendromu denilen rahatsızlığa yakalanan İngiliz kadın, günde 250 kez orgazm oluyor. Tatmin olması için, tümsekten geçmesi bile yeterli!...

Yarım dakikadan az...
Birçok kişi orgazm olamama sorunu yaşasa da İngiliz Elli Allen (28) için durum tam tersi! Ender görülen bir rahatsızlık olan 'daimi orgazm sendromu'na yakalanan Elli, günde 250 kez orgazm oluyor! Elli Allen, "En ufak sarsıntılar bile bana cinsel haz veriyor" diyor. Yarım dakikadan az süren orgazmlar yaşayan Allen, "Kalabalıkta orgazm olduğumda zorlanıyorum" dedi.

Araba kullanamıyor
Partner bulmakta güçlük çektiğini söyleyen Elli'nin tatmin olması için kedi mırıltısı, çim biçme ya da fotokopi makinesi sesi yeterli. Araba kullanmaktan kaçındığını söyleyen Elli Allen, hastalığın yaşamını nasıl zorlaştırdığını şu anısıyla anlatıyor: "Otobüste giderken tümsekten geçtik ve çığlık çığlığa bağırmaya başladım. Herkes başıma toplandığında parmağımın sıkıştığını söylemek zorunda kaldım."

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Bir de araba mı kullancaktı..

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
türk erkeklerine duyurulur
sözünü ilave etmemişsin arap65

Ferman31

Asistan
Reaksiyon puanı
2
(:vay anasını aslında eğlenceli bişey

tunaxer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
düşünün böyle bir eşiniz var.wallahi adamı öldürür :* allah kimsenin başına vermesin

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hiç orgazm olamayanlar ele alındığında şanslı bir bayan fakat günde 250 kez kedi mırıltısı ve fotokopi makinası seside insana öff be allah kurtarsın dedirtiyor.Tümsekten geçmek nası birşey yahu kadın koşturamayacak mı yani :D

SefimSiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Para Var Huzur Var Huzur Var Orgazm Var :P ;) Benım Degerlendırmem Bu :)