Günde 2-3 saat ders çalışmayla MF'de 5-10 binden 100'e çekebilir miyim?

egeakdeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Okulumda olduğum deneme sınavlarında hesaplarıma göre genelde 5-10 bin arasına giriyorum. Sizce bunu günde 2-3 saat çalışarak 100'e çekebilir miyim?
İkinci bir soru daha : Internette herkes oyun oynarken onlardan nasıl etkilenmeyebilirim?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Merak etme.. İlerde oyun için bolca vaktin olacaktır.. Ve şimdikinden daha güzel oyunlar çıkacaktır. Onları güzel maaşınla orjinal satın alıp, güçlü bilgisayarınla oynayıp, bize deneyim videoları yaparsın. Tabii okullarını sınavlarını üst sıralarda bitirip bitirip sağlam bir iş kapısı aralarsan..
Yoksa ne oyundan ne de hayattan tat alamazsın. Zamanın varken boşa harcama bence..
Sınavda da şu anki seviyen gayet iyi görünüyor. Daha ilerisine aslında gerek yok. Boş zamanlarını iş dünyasında ilgi çeken konulara harcayabilirsin, örneğin yabancı dil ve diller, diksiyon eğitimi... Hatta bir spor dalıyla ilgilenmeni tavsiye ederim. Derslerine de katkısı olur, zihin açar. Vücudun şekillenir.. :) Aynı zamanda oyun da oynamış olursun.. Ah o yıllarıma bir geri dönebilsem neler neler yapardım ben.. Böyle bir cümleyi de kurmana gerek kalmaz..