Burak Taşan
Öğrenci
Shiftdelete haber sitesinde android 10 alacak cihazlar listesi yayınlanmış. Bu listede p20 lite da var. Ama çoğu yerde hatta SDN forum da da p20 lite ın güncelleme almayacağı yazıyordu. Şu an durum ne? Sizce alacak mı?
P20 lite ı Huawei unuttu.Güncelleme alacağını zannetmiyorum.Shiftdelete haber sitesinde android 10 alacak cihazlar listesi yayınlanmış. Bu listede p20 lite da var. Ama çoğu yerde hatta SDN forum da da p20 lite ın güncelleme almayacağı yazıyordu. Şu an durum ne? Sizce alacak mı?
yani çoğu söylenti alacak diyor bende çok araştırdım acaba bu yazılım gelecek mi diye şuanlık öyle bir şey gözükmüyor inş gelir.Shiftdelete haber sitesinde android 10 alacak cihazlar listesi yayınlanmış. Bu listede p20 lite da var. Ama çoğu yerde hatta SDN forum da da p20 lite ın güncelleme almayacağı yazıyordu. Şu an durum ne? Sizce alacak mı?
Shiftdelete haber sitesinde android 10 alacak cihazlar listesi yayınlanmış. Bu listede p20 lite da var. Ama çoğu yerde hatta SDN forum da da p20 lite ın güncelleme almayacağı yazıyordu. Şu an durum ne? Sizce alacak mı?
Bende öyle düşünüyorum ama umarım alırListede bir hata olabilir, çok yüksek ihtimalle almayacak![]()