Arkadaşlar LGmobileUpdate programı ile güncellemenizi gerçekleştirenilirsiniz...
Eywallah çok şükür bekledik bekledik sonunda geldi bakalım neler var değişiklik![]()
hadi iyisiniz gene güncelleme geçte olsa gelmiş![]()
bir ima var bu lafta![]()
The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update. (V10C) Bana henüz gelmemiş![]()
güncelliyen arkadaşlardan yorumları bekliyoruz. cm7'yi bırakmam için bir sebep lazım
neler var?![]()
technomind; sen beğenirsen bende güncelleyeceğim... bildir bize lütfen...
The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update. (V10C) Bana henüz gelmemiş![]()
Bot sandım İngilizce olunca. Az daha banı yiyordunAvatarı mı araklamışsın zaten
![]()
@technomind ben de güncelleme hala görünmüyor? sen nasıl yaptın?
Bot sandım İngilizce olunca. Az daha banı yiyordunAvatarı mı araklamışsın zaten
![]()
Valla dostum programı çalıştırıyorum sonrasında yükselt diyorum oluyor :S
Aman Allahım ingilizce de mi yazamıcazŞaka bi yana LG den kaynaklanıyor
arayüz TR, mesaja da yazamamışlar telefonun zaten son versiyonda daha niye uğraşıyon diye
![]()
Ayrıca benim avatarım png jpg değilbeyazları yok
![]()
![]()
![]()
sende ki farklı bir mobil update programı yalnız. belki de ondan kaynaklıdır.
nereden indirebilirim senin kullandığın mobil update programını?
ilgin için teşekkür ederim. aynı versiyonu kullanıyoruz lakin ben de güncelleme görünmüyor. anadolu yakası içinde farklı bir tarih mi var nedir anlamadım ki ben!
Ben teşekkür ederim, lakin tahmin etmiyorum anadolu yakası için farklı bir zaman sunsunlar diye... aynı anda çıkar herşey :S gerçi ben nova romdan geçiş yaptım :S ondan olabilir mi dersin :S
selam herkeze size bi uyarıda bulanmak istiyorum.ilk aldığımda telin versiyonu 10vb idi.sonra guncelledim 10vc oldu.sonra işyerim uzak serviste radyo dinlerim diye v10e euro you kdz dosyası olarak yükledim.bi hafta sonra sim card yok güvenlik hatası diye yazmaya başladı.sonrada yabancı sitelerden araştırdım bu güncelleme yapıp kdz dosyasıyla versiyon atanların bir çoğunda aynı sorun çıkmış.servise götürdüm anakart değişecek dedi.internette yabancı forumlarda kdz dosyasıyla atan bir çok kişinin sorunu aynı sim kart hatası çözümü anakart değişecek.şimdi telefon 15 gündür serviste anakart koreden gelirse takılacak yok gelmesse (coğu kişinin gelmiyor) 20 iş günü sonra yenisi ile değişimi olacak fakat yenisini de bekleme süresi var yani bi ay sürecek toplamda.telefon elime geçince versiyon atarmıyım bilmem çünkü okuduğum forumlarda kesinlikle versiyon değişimi sonrasında anakart değişimi olduğu yazıyor.dikkatınızı çekmek istedim tabi herkez istediğini yükleyebilir.
selam herkeze size bi uyarıda bulanmak istiyorum.ilk aldığımda telin versiyonu 10vb idi.sonra guncelledim 10vc oldu.sonra işyerim uzak serviste radyo dinlerim diye v10e euro you kdz dosyası olarak yükledim.bi hafta sonra sim card yok güvenlik hatası diye yazmaya başladı.sonrada yabancı sitelerden araştırdım bu güncelleme yapıp kdz dosyasıyla versiyon atanların bir çoğunda aynı sorun çıkmış.servise götürdüm anakart değişecek dedi.internette yabancı forumlarda kdz dosyasıyla atan bir çok kişinin sorunu aynı sim kart hatası çözümü anakart değişecek.şimdi telefon 15 gündür serviste anakart koreden gelirse takılacak yok gelmesse (coğu kişinin gelmiyor) 20 iş günü sonra yenisi ile değişimi olacak fakat yenisini de bekleme süresi var yani bi ay sürecek toplamda.telefon elime geçince versiyon atarmıyım bilmem çünkü okuduğum forumlarda kesinlikle versiyon değişimi sonrasında anakart değişimi olduğu yazıyor.dikkatınızı çekmek istedim tabi herkez istediğini yükleyebilir.
2.3.4 olarak gözüküyor bende, lakin kimse yükliyemiyor anlamış değilimbende nova rom kuruluydu, üzerine güncelleme gelmişmi diye bakayım dedim lgmobiletoolstan.. yükseltmeyi başlat çıkınca dedim güncelleme çıktı
Şuan kullanıyorum cm7 lerde görmeye alıştığım özellikler , sadece biraz daha hızlı olduğunu söyliyebilirim![]()