fiftycent86
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
zeus rom kullanıyorum şuandaŞuan sen hangi Rom'u kullanıyorsun ?
zeus rom kullanıyorum şuandaŞuan sen hangi Rom'u kullanıyorsun ?
dostum şunu söyleyim şuan 30 tane uygulama yüklü telefonda task killer programını kullanıyorum şuanda ram miktarım 190-200 arası değişiyor,kamerasında ben değişme görmedim dostum güncellediğim 2.3.4 te nasılsa zeusta da öyle,menü dili ingilizce ama onu moralocale 2 diye bir program var onu indirip kurdum menü türkçeleşti,şimdilik problem yaşamadım fotoğrafta veya video çekerken kalite düşmesi yaşamadım ben,oldukçada hızlanmış menü geçişleri şuanlık ters bi durum yok ama şarjı biraz çabuk gidior gibime geldi tek olumsuz yanı bu diyebilirim şimdilikZeus Rom 2-0 önde gidiyor şuanPeki boşta ram miktarı ne kadar şuanda ? Camerada veya farklı bir yerde değişme varmı , yani olumsuz diyebileceğin bir yanı varmo acaba?
dostum şunu söyleyim şuan 30 tane uygulama yüklü telefonda task killer programını kullanıyorum şuanda ram miktarım 190-200 arası değişiyor,kamerasında ben değişme görmedim dostum güncellediğim 2.3.4 te nasılsa zeusta da öyle,menü dili ingilizce ama onu moralocale 2 diye bir program var onu indirip kurdum menü türkçeleşti,şimdilik problem yaşamadım fotoğrafta veya video çekerken kalite düşmesi yaşamadım ben,oldukçada hızlanmış menü geçişleri şuanlık ters bi durum yok ama şarjı biraz çabuk gidior gibime geldi tek olumsuz yanı bu diyebilirim şimdilik![]()
2.3.4 v20a resmi sürüm güncelleneli bir ay olcak nerdeyseBirşey merak ediyorum. Optimusa gelen 2.3.4 orjinal rom piyasaya düştü mü? yani zeus tan memnun kalmazsam tekrar serviste attıkları rom u atabilir miyim?
Ayrıca rom atmak yerine root olup gereksiz yazılımları silsek kafi gelmez mi? Tabi hangi dosyaları silmemiz gerektiğini bulmak mesele![]()
2.3.4 v20a resmi sürüm güncelleneli bir ay olcak nerdeyseevet gidip 2.3.4 v20a tekrar yükseltebilirsin memnun kalmazsan eğer,rom atıp atmamak sana kalmış birşey gereksiz uygulamalardan kaçınmak istiyorsan rootlamanda gerekmiyor,2.2 v10a yükle ıvır zıvır uygulamalar tarihe karışır,türkcell ile ilgili hiç bişi bulamazsın
hem radyoda yüklenmiş oluyor,o yüzden rootlamana gerek yok uygulamalardan kurtulmak için,şuan için ben zeus rom kullanıyorum nedeni ise çok hızlı hiç takılma yok,menü gösterişi ise çok güzel küp gibi göze hitap eden efekti var
![]()
valla dostum oyun falan oynamadım,oyunlarla aram yok işime yarayan uygulamalarda kasmasın yeter,birde nete girerken bağlantı hızlı olsun bana yetiyor yanlız oyun için hiç denemedim,şöyle bir problemle karşılaştım zeus romda arada bir donma yaşamaya başladım,ve pili çıkartmadan da telefon açılmıyor,marvele dönmeyi düşünüyorum böyle olmayacak,keşke ice cream resmi güncellemesi olsada rahatlasak yaOyunlarda performans nasıl? mesela hiç pes 2012 oynadın mı?
Birde zeus rom ve yükleme talimatları için link verebilir misin? Forumda rom atma hakkında anlatım var ama bir fark varmıdır?
10b nasıl yüklüyorsun dostum söylede bende yükleyim,telefonu v10a geçirdim v10b yapmam lazımki,2.3.4 güncellemesi yapıp v20n geçebiliyim,bilen varsa yardımcı olsun,kdz den yapmaya çalıştım phone was found diyor ve v10a da kalıyor@NecronomicoN Çok kısa birşey sorucam farklı bir konuda Techno Froyonun 10A,10B,10C sürümlerini yükleyebilceğimi söyledi , hangisi daha stabil çalışıyor bir bilgin varmı ? şimdilik root yapmayı düşünmüyorumda.
kdz ile olmado hocam ama flastool ile v20n dosyasını indirdim v20n kuruldu otomatik olarak,hani v10a ya geçerkenki yöntemi v20n için denedim olduNeden öyle yapmaya çalışıyorsunuz ki ? Direkt olarak v20n KDZ sini indirip yükleyin..
@NecronomicoN Çok kısa birşey sorucam farklı bir konuda Techno Froyonun 10A,10B,10C sürümlerini yükleyebilceğimi söyledi , hangisi daha stabil çalışıyor bir bilgin varmı ? şimdilik root yapmayı düşünmüyorumda.
dostum flashtool v10c dosyası varmı?varsa yardımcı olurmusun ben v10c yüklemek istiyorumda telefona,kdz ile olmuyor phone was not found diyor hata veriyor,10c ye nasıl geçebilirimki ya?10c en son çıkan ve en stabil olanı bu 3ü arasından.
dostum flashtool v10c dosyası varmı?varsa yardımcı olurmusun ben v10c yüklemek istiyorumda telefona,kdz ile olmuyor phone was not found diyor hata veriyor,10c ye nasıl geçebilirimki ya?
dostum sana ne kadar tşk etsem azdır,forumda bi tane daha senin gibi yok ya,on numara adamsın
dostum zeus v5 denedin mi,kurmuştun telefona görüşlerini alabilirmiyim?eksik veya sıkıntılı bir yanı varmı?eyvallah yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
dostum zeus v5 denedin mi,kurmuştun telefona görüşlerini alabilirmiyim?eksik veya sıkıntılı bir yanı varmı?
dostum kısa bir soru sorcam,şimdi ben zeus 5 i nasıl kurcam,telefonum şuan nova v8,onun üstünemi kurcam romu,yada sen patch falan demiştin önce onu kurun sonra üstüne kurun gibisinden birşey demiştin nasıl olacak dostum?Bu sorunlar 4lü sürümlerde vardi. 5li sürümlerde bu hatalar düzeltildi @orcnd
verdiğin linkten zeus 5 indirdim dediğin şeyleri yapıp zeus 5 kurcamda,yeniden bşlatmadan hemen üzerine 5.03 nasıl yüklenir onu anlamadım kardeşim?bide 5.03 linki yok verebilirmisin@orcnd marvel de güzel fakat sapıtmaya başladı tantrum. marvel'in pil performansını beğenmiyorum ben.
@fiftycent86 5 ve 5.03 'ü sdcard 'a at. sonra wipe yap daha önce yaptığın şeylerin hepsini. daha sonra zeus 5 'i yükle, sonra yeniden başlatmadan hemen üzerine direkt olarak 5.03'ü yükle.
dediğini yaptım kurdum gayette güzel çalışıyor umarım problem olmaz,yanlız kafama şu takıldı bencmark testinde cpu hızı 1.5 iken zeus romda bunu test ettım 1.3 çıktı ama zeus harbiden stabil çıkarmış bu kez romu eğer kasma donma olmazsa eğer,ram olarakta 280 gördüm şaşırtıcı derecede güzel5in yüklemesi bittikten sonra yine install zip from sdcard diyerek 5.03 ü yükleyeceksin.
- Zeus v5.03 Lite (dalvik and cache wipe, update to Zeus v5 lite): f52fc7b9c2534da91c09f937c13b13f5 - Mirror