Güncelleme Geldi (Optimus Black 2.3.4 v20N)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Zeus Rom 2-0 önde gidiyor şuan :) Peki boşta ram miktarı ne kadar şuanda ? Camerada veya farklı bir yerde değişme varmı , yani olumsuz diyebileceğin bir yanı varmo acaba?

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zeus Rom 2-0 önde gidiyor şuan :) Peki boşta ram miktarı ne kadar şuanda ? Camerada veya farklı bir yerde değişme varmı , yani olumsuz diyebileceğin bir yanı varmo acaba?
dostum şunu söyleyim şuan 30 tane uygulama yüklü telefonda task killer programını kullanıyorum şuanda ram miktarım 190-200 arası değişiyor,kamerasında ben değişme görmedim dostum güncellediğim 2.3.4 te nasılsa zeusta da öyle,menü dili ingilizce ama onu moralocale 2 diye bir program var onu indirip kurdum menü türkçeleşti,şimdilik problem yaşamadım fotoğrafta veya video çekerken kalite düşmesi yaşamadım ben,oldukçada hızlanmış menü geçişleri şuanlık ters bi durum yok ama şarjı biraz çabuk gidior gibime geldi tek olumsuz yanı bu diyebilirim şimdilik :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
dostum şunu söyleyim şuan 30 tane uygulama yüklü telefonda task killer programını kullanıyorum şuanda ram miktarım 190-200 arası değişiyor,kamerasında ben değişme görmedim dostum güncellediğim 2.3.4 te nasılsa zeusta da öyle,menü dili ingilizce ama onu moralocale 2 diye bir program var onu indirip kurdum menü türkçeleşti,şimdilik problem yaşamadım fotoğrafta veya video çekerken kalite düşmesi yaşamadım ben,oldukçada hızlanmış menü geçişleri şuanlık ters bi durum yok ama şarjı biraz çabuk gidior gibime geldi tek olumsuz yanı bu diyebilirim şimdilik :)

Birşey merak ediyorum. Optimusa gelen 2.3.4 orjinal rom piyasaya düştü mü? yani zeus tan memnun kalmazsam tekrar serviste attıkları rom u atabilir miyim?
Ayrıca rom atmak yerine root olup gereksiz yazılımları silsek kafi gelmez mi? Tabi hangi dosyaları silmemiz gerektiğini bulmak mesele :)

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birşey merak ediyorum. Optimusa gelen 2.3.4 orjinal rom piyasaya düştü mü? yani zeus tan memnun kalmazsam tekrar serviste attıkları rom u atabilir miyim?
Ayrıca rom atmak yerine root olup gereksiz yazılımları silsek kafi gelmez mi? Tabi hangi dosyaları silmemiz gerektiğini bulmak mesele :)
2.3.4 v20a resmi sürüm güncelleneli bir ay olcak nerdeyse :) evet gidip 2.3.4 v20a tekrar yükseltebilirsin memnun kalmazsan eğer,rom atıp atmamak sana kalmış birşey gereksiz uygulamalardan kaçınmak istiyorsan rootlamanda gerekmiyor,2.2 v10a yükle ıvır zıvır uygulamalar tarihe karışır,türkcell ile ilgili hiç bişi bulamazsın :) hem radyoda yüklenmiş oluyor,o yüzden rootlamana gerek yok uygulamalardan kurtulmak için,şuan için ben zeus rom kullanıyorum nedeni ise çok hızlı hiç takılma yok,menü gösterişi ise çok güzel küp gibi göze hitap eden efekti var :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
2.3.4 v20a resmi sürüm güncelleneli bir ay olcak nerdeyse :) evet gidip 2.3.4 v20a tekrar yükseltebilirsin memnun kalmazsan eğer,rom atıp atmamak sana kalmış birşey gereksiz uygulamalardan kaçınmak istiyorsan rootlamanda gerekmiyor,2.2 v10a yükle ıvır zıvır uygulamalar tarihe karışır,türkcell ile ilgili hiç bişi bulamazsın :) hem radyoda yüklenmiş oluyor,o yüzden rootlamana gerek yok uygulamalardan kurtulmak için,şuan için ben zeus rom kullanıyorum nedeni ise çok hızlı hiç takılma yok,menü gösterişi ise çok güzel küp gibi göze hitap eden efekti var :)

Oyunlarda performans nasıl? mesela hiç pes 2012 oynadın mı?
Birde zeus rom ve yükleme talimatları için link verebilir misin? Forumda rom atma hakkında anlatım var ama bir fark varmıdır?

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunlarda performans nasıl? mesela hiç pes 2012 oynadın mı?
Birde zeus rom ve yükleme talimatları için link verebilir misin? Forumda rom atma hakkında anlatım var ama bir fark varmıdır?
valla dostum oyun falan oynamadım,oyunlarla aram yok işime yarayan uygulamalarda kasmasın yeter,birde nete girerken bağlantı hızlı olsun bana yetiyor yanlız oyun için hiç denemedim,şöyle bir problemle karşılaştım zeus romda arada bir donma yaşamaya başladım,ve pili çıkartmadan da telefon açılmıyor,marvele dönmeyi düşünüyorum böyle olmayacak,keşke ice cream resmi güncellemesi olsada rahatlasak ya

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@NecronomicoN Çok kısa birşey sorucam farklı bir konuda Techno Froyonun 10A,10B,10C sürümlerini yükleyebilceğimi söyledi , hangisi daha stabil çalışıyor bir bilgin varmı ? şimdilik root yapmayı düşünmüyorumda.

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@NecronomicoN Çok kısa birşey sorucam farklı bir konuda Techno Froyonun 10A,10B,10C sürümlerini yükleyebilceğimi söyledi , hangisi daha stabil çalışıyor bir bilgin varmı ? şimdilik root yapmayı düşünmüyorumda.
10b nasıl yüklüyorsun dostum söylede bende yükleyim,telefonu v10a geçirdim v10b yapmam lazımki,2.3.4 güncellemesi yapıp v20n geçebiliyim,bilen varsa yardımcı olsun,kdz den yapmaya çalıştım phone was found diyor ve v10a da kalıyor

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Neden öyle yapmaya çalışıyorsunuz ki ? Direkt olarak v20n KDZ sini indirip yükleyin..

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
zeus'un hızı gerçekten iyi ama bende çok soruna yol açtı. mesela bekleme durumunda donuyor telefon. 3 kere bu yüzden alarm çalmadı ve işe geç kaldım.
şimdi marvel rom kurdum çok daha güzel zeus'dan bence

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu sorunlar 4lü sürümlerde vardi. 5li sürümlerde bu hatalar düzeltildi [MENTION=45352]orcnd[/MENTION]

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorunlar 4lü sürümlerde vardi. 5li sürümlerde bu hatalar düzeltildi @orcnd
dostum kısa bir soru sorcam,şimdi ben zeus 5 i nasıl kurcam,telefonum şuan nova v8,onun üstünemi kurcam romu,yada sen patch falan demiştin önce onu kurun sonra üstüne kurun gibisinden birşey demiştin nasıl olacak dostum?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=45352]orcnd[/MENTION] marvel de güzel fakat sapıtmaya başladı tantrum. marvel'in pil performansını beğenmiyorum ben.
[MENTION=251691]fiftycent86[/MENTION] 5 ve 5.03 'ü sdcard 'a at. sonra wipe yap daha önce yaptığın şeylerin hepsini. daha sonra zeus 5 'i yükle, sonra yeniden başlatmadan hemen üzerine direkt olarak 5.03'ü yükle.

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@orcnd marvel de güzel fakat sapıtmaya başladı tantrum. marvel'in pil performansını beğenmiyorum ben.
@fiftycent86 5 ve 5.03 'ü sdcard 'a at. sonra wipe yap daha önce yaptığın şeylerin hepsini. daha sonra zeus 5 'i yükle, sonra yeniden başlatmadan hemen üzerine direkt olarak 5.03'ü yükle.
verdiğin linkten zeus 5 indirdim dediğin şeyleri yapıp zeus 5 kurcamda,yeniden bşlatmadan hemen üzerine 5.03 nasıl yüklenir onu anlamadım kardeşim?bide 5.03 linki yok verebilirmisin

fiftycent86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5in yüklemesi bittikten sonra yine install zip from sdcard diyerek 5.03 ü yükleyeceksin.

- Zeus v5.03 Lite (dalvik and cache wipe, update to Zeus v5 lite): f52fc7b9c2534da91c09f937c13b13f5 - Mirror
dediğini yaptım kurdum gayette güzel çalışıyor umarım problem olmaz,yanlız kafama şu takıldı bencmark testinde cpu hızı 1.5 iken zeus romda bunu test ettım 1.3 çıktı ama zeus harbiden stabil çıkarmış bu kez romu eğer kasma donma olmazsa eğer,ram olarakta 280 gördüm şaşırtıcı derecede güzel :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba bende bir sorun var inşallah yardımcı olursunuz bana lg p970 var telefonda sim takılı ekranda çekiyor olarak görünüyor fakat arama yaptığınızda no sim/sim yok yazıyor ondan sonra iç işleri düzenleniyor birkaç saniye sürebilir diye bir ama düzelmiyor telefonu kapadıp acıyorum bir çalışıyor sorunsuz sonra yine aynı şeyi yapıyor 4,0,2 ye yükseltmiştim telefonu ve kasmalarda çoğaldı. bana yardımcı olursanız sevinirim iyi formlar.