Güncelleme Geldi (Optimus Black 2.3.4 v20N)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
27yf0.png

Arkadaşlar LGmobileUpdate programı ile güncellemenizi gerçekleştirenilirsiniz...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
hepimizin gözü aydın... güncelleyelim bakalım neler olacak black'te....

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hadi iyisiniz gene güncelleme geçte olsa gelmiş :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Eywallah çok şükür bekledik bekledik sonunda geldi bakalım neler var değişiklik :D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Gözünüz aydın benim kuzen güncelleyemiyordu benden yardım istemişti istanbulda olduğu için servise yönlendirmiştim, halletmiş o da:)

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update. (V10C) Bana henüz gelmemiş :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
güncelliyen arkadaşlardan yorumları bekliyoruz. cm7'yi bırakmam için bir sebep lazım

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update. (V10C) Bana henüz gelmemiş :D

tekrar kontrol ettiğimde aynen güncelleme çıkmadı :D ama ben güncelledim valla :D nasıl oldu anlamadım, şaşırdım bende yükseltmeyi başlat dedi bende ok dedim :D

ve güncellendi.. :D ancak şuan denediğimde hata veriyo :D sanırım serveri ayarlıyorlardır yada farklı bi iş peşindeler :D

güncelliyen arkadaşlardan yorumları bekliyoruz. cm7'yi bırakmam için bir sebep lazım

Valla @orcnd sen cm7 yi bırakmazsın :D

--- Mesaj Güncellendi ---

neler var? :):)

technomind; sen beğenirsen bende güncelleyeceğim... bildir bize lütfen...

şuan için sadece hızlı olduğunu söyliyebilirim, epey fark var :)

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=138307]technomind[/MENTION] ben de güncelleme hala görünmüyor? sen nasıl yaptın?

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bot sandım İngilizce olunca. Az daha banı yiyordun :D Avatarı mı araklamışsın zaten :D

Aman Allahım ingilizce de mi yazamıcaz :D Şaka bi yana LG den kaynaklanıyor :D arayüz TR, mesaja da yazamamışlar telefonun zaten son versiyonda daha niye uğraşıyon diye :D

Ayrıca benim avatarım png jpg değil :P beyazları yok :D :D :D

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Valla dostum programı çalıştırıyorum sonrasında yükselt diyorum oluyor :S

sende ki farklı bir mobil update programı yalnız. belki de ondan kaynaklıdır.

nereden indirebilirim senin kullandığın mobil update programını?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Aman Allahım ingilizce de mi yazamıcaz :D Şaka bi yana LG den kaynaklanıyor :D arayüz TR, mesaja da yazamamışlar telefonun zaten son versiyonda daha niye uğraşıyon diye :D

Ayrıca benim avatarım png jpg değil :P beyazları yok :D :D :D

Botlar genelde ingilizce ya da google translate yazdıkları için, okuduklarımı anlama fırsatı bulamadan bot damgası vurdum. Son cümle Türkçe Allah'tan :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ilgin için teşekkür ederim. aynı versiyonu kullanıyoruz lakin ben de güncelleme görünmüyor. anadolu yakası içinde farklı bir tarih mi var nedir anlamadım ki ben!

Ben teşekkür ederim, lakin tahmin etmiyorum anadolu yakası için farklı bir zaman sunsunlar diye... aynı anda çıkar herşey :S gerçi ben nova romdan geçiş yaptım :S ondan olabilir mi dersin :S

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben teşekkür ederim, lakin tahmin etmiyorum anadolu yakası için farklı bir zaman sunsunlar diye... aynı anda çıkar herşey :S gerçi ben nova romdan geçiş yaptım :S ondan olabilir mi dersin :S

şimdi pc suiti çalıştırdım orada güncelleme mevcuttur dedi telefon için. oradan deniyorum bakalım nasıl sonuçlanacak.

[MENTION=138307]technomind[/MENTION] aslında nova romla alakası olabilir. sonuç itibariyle nova rom avrupa tabanından geldiği için direk onu görüp güncelleme yapmış olabilir. türkçe karakter kullanımında sıkıntı yaşadın mı ya da farklı bir durum?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Herhangi bir sorun yok karakter olarak , herşey normal gelen ve giden mesajlarda sorun yok test ettim...

2838r.png

battysailor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
selam herkeze size bi uyarıda bulanmak istiyorum.ilk aldığımda telin versiyonu 10vb idi.sonra guncelledim 10vc oldu.sonra işyerim uzak serviste radyo dinlerim diye v10e euro you kdz dosyası olarak yükledim.bi hafta sonra sim card yok güvenlik hatası diye yazmaya başladı.sonrada yabancı sitelerden araştırdım bu güncelleme yapıp kdz dosyasıyla versiyon atanların bir çoğunda aynı sorun çıkmış.servise götürdüm anakart değişecek dedi.internette yabancı forumlarda kdz dosyasıyla atan bir çok kişinin sorunu aynı sim kart hatası çözümü anakart değişecek.şimdi telefon 15 gündür serviste anakart koreden gelirse takılacak yok gelmesse (coğu kişinin gelmiyor) 20 iş günü sonra yenisi ile değişimi olacak fakat yenisini de bekleme süresi var yani bi ay sürecek toplamda.telefon elime geçince versiyon atarmıyım bilmem çünkü okuduğum forumlarda kesinlikle versiyon değişimi sonrasında anakart değişimi olduğu yazıyor.dikkatınızı çekmek istedim tabi herkez istediğini yükleyebilir.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
selam herkeze size bi uyarıda bulanmak istiyorum.ilk aldığımda telin versiyonu 10vb idi.sonra guncelledim 10vc oldu.sonra işyerim uzak serviste radyo dinlerim diye v10e euro you kdz dosyası olarak yükledim.bi hafta sonra sim card yok güvenlik hatası diye yazmaya başladı.sonrada yabancı sitelerden araştırdım bu güncelleme yapıp kdz dosyasıyla versiyon atanların bir çoğunda aynı sorun çıkmış.servise götürdüm anakart değişecek dedi.internette yabancı forumlarda kdz dosyasıyla atan bir çok kişinin sorunu aynı sim kart hatası çözümü anakart değişecek.şimdi telefon 15 gündür serviste anakart koreden gelirse takılacak yok gelmesse (coğu kişinin gelmiyor) 20 iş günü sonra yenisi ile değişimi olacak fakat yenisini de bekleme süresi var yani bi ay sürecek toplamda.telefon elime geçince versiyon atarmıyım bilmem çünkü okuduğum forumlarda kesinlikle versiyon değişimi sonrasında anakart değişimi olduğu yazıyor.dikkatınızı çekmek istedim tabi herkez istediğini yükleyebilir.

Valla bu dediğin açıkcası bana saçma geldi, çünkü ben kaç aydır kurcalıyorum.. yüklemediğim versiyonda kalmadı açıkcası. :) deneme üstüne deneme yaptım ama herhangi bir durum söz konusu değildi yani..

Şuan halen daha kullanıyorum... Versiyonum üstününe versiyon KDZ üstüne KDZ attım defalarca :) sen yakmış olabilirsin belkide anakartı :)

__Toprak__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Şimdi rom anakartı yaktı öyle mi hocam? :s ilginç..

Bu arada tekrardan merhaba arkadaşlar, yeni değilim, fakat ne yazık ki önceki kayıtlı olduğum üye adımı, hangi mail adresimle kayıt olduğumu unutunca ve uzun zamandır girmeyince şimdi tekrar üyecik olduk neyse önemi yok, önemli olan paylaşım :blush: İyi forumlar herkese, bu arada ginger 30 ŞUBAT' ta diye duydum ben dün maalesef..Yükleyenler baktılar mı ayarlar/cihaz bilgilerinden? 2.3.4 mü?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
2.3.4 olarak gözüküyor bende, lakin kimse yükliyemiyor anlamış değilim :) bende nova rom kuruluydu, üzerine güncelleme gelmişmi diye bakayım dedim lgmobiletoolstan.. yükseltmeyi başlat çıkınca dedim güncelleme çıktı :)

Şuan kullanıyorum cm7 lerde görmeye alıştığım özellikler , sadece biraz daha hızlı olduğunu söyliyebilirim :)

__Toprak__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki de custom romla alakalı bir durum olabilir zira ben de dün kontrol ettim fakat yazılımınız günceldir dedi ve 10c kullanıyorum :) Gerçi gene de akşam bir daha kontrol edeceğim ne olur ne olmaz :D Herhangi bir olumsuzluk gözlemlediniz mi kamera performansı, ses performansı, grafik performansı gibi etmenlerde gelişme ya da değişim var mı?

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hala gelemedi bi gingerbread :S ama benim açımdan sorun yok V10C ile 300 mb ram ve 2 gün şarj sürem var :D

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
2.3.4 olarak gözüküyor bende, lakin kimse yükliyemiyor anlamış değilim :) bende nova rom kuruluydu, üzerine güncelleme gelmişmi diye bakayım dedim lgmobiletoolstan.. yükseltmeyi başlat çıkınca dedim güncelleme çıktı :)

Şuan kullanıyorum cm7 lerde görmeye alıştığım özellikler , sadece biraz daha hızlı olduğunu söyliyebilirim :)

geçen gün bayağı bir uğraştım sen güncelleme geldi diyince. girmediğim yabancı bloglar, siteler kalmadı. yok olmadı. pc suiti açtığım vakit yeni güncelleme var diyor sn. suit lakin mobil update e yönelince sisteminiz güncel diyor. hangisine güveneceğimi şaşırdım pc suit mi? mobile update mi? işin garibi ikisi de telefona bağlanıp bakıyor sistem güncel mi değil diye. fatal error yakındır sanırım. :)

son ihtimalim nova rom yükleyip öyle denemek olacak. o zaman da olmazsa yatacak yerin yok. [MENTION=138307]technomind[/MENTION]. :D