Gülemiyorum :( Yardım Edin !

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ne yaptım ne ettim, bütün interneti araştırdım beni doya doya güldürecek bişey bulamadım, sırıtıp geçiyorum. acaba bendemi sorun var, doya doya gülmek istiyorum, biri bana yardım etsin :( çok saçma bi konu gibi gelebilirim ama içimi dökmek istedim :(:(:(

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aç kemal abimizin filmlerinden doya doya gül..:D

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bence sen bi psikoloğa görün.hiç gülmemek normal değil.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Senin bence gülmeye değil de huzur bulmaya ihtiyacın var.Gülmek büyük bir ihtiyaç değil.O her zaman olur :)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bende hiç üzülemiyorum hep gülüyorum böyle daha kötü takan olmuyor herşeye pozitif yaklaşıyorsun diye bir arayı bulamadık :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bendede aynı problem vardı ama hiç ummadıgım bi filmde Transformers 2'de kahkaha bile attım geçen ilk filmde kovulan cia ajanı kopardı beni :D ama tabi espri anlayışları farklıdır.Elbet senide güldürecek bişey vardır. Zenci esprilerinden hoşlanırsan hapishane muhabbeti veya süper otu izleyebilirsin :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
"how i met your mother" dizisini tavsiye ederim :D

Zachary

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Komedi Dükkanını İzle. Ben de pek gülmezdim ama bu dizi gerçekten güzel geliyor.

coreeye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merak etme sorun yok büyüyorsun artık o kadar. ben alıştım artık mesela böyle olmaya.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Aklıma Namı Kemal'in bir fıkrası geldi. Kralın atı ile ilgili. Sanırım sende de aynı sorun var :D

Bu arada gülmek de kişiden kişiye değişir. Ben Recep İvedik filminde bir iki yerde gülmüştüm.

Arkamdakiler kahkahalara boğuluyordu, herhalde Cem Yılmaz'ın dediğini yapıyorlar:

"10 Lira verdik, bari gülelim de paranın acığını çıkaralım".