Guitar Hero hakkında

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bayramda ankaraya kuze3nim yanına gittim onun arkadaşının evine gittik ve guitar hero vardı. İşin açıkcası oyun çok hoşuma gitti (her ne kadar kolumun hala tam iyileşmemesinden ve kabiliyetsizliğimden oynamayı pek beceremesemde) almaya karar verdim. Ama iskenderun'da bilgi alabilecek hiç bir yer bulamadım bu oyun hakkında bilgisi olan varmı? Bateri, bass gitar ve elektro gitar vardı. Bunların hepsi ayrı ayrımı satılıyor yoksa komple oyunla birliktemi geliyor. Bu oyun hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın :)

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bayramda ankaraya kuze3nim yanına gittim onun arkadaşının evine gittik ve guitar hero vardı. İşin açıkcası oyun çok hoşuma gitti (her ne kadar kolumun hala tam iyileşmemesinden ve kabiliyetsizliğimden oynamayı pek beceremesemde) almaya karar verdim. Ama iskenderun'da bilgi alabilecek hiç bir yer bulamadım bu oyun hakkında bilgisi olan varmı? Bateri, bass gitar ve elektro gitar vardı. Bunların hepsi ayrı ayrımı satılıyor yoksa komple oyunla birliktemi geliyor. Bu oyun hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın :)

Bilgisayarda mı oynadın, konsolda mı ?

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Farklı oyun tercihleri ile setler var. Setlerde iki şekilde bulunuyor.

-Super Bundle (Davul, 1 adet gitar, mikrofon, oyun) Bkz.
-Guitar Bundle (1 adet gitar, oyun) Bkz.

Eğer sıfır alacaksanız, davulu ayrı temin edemilemiyor diye biliyorum. Ama tek oyunsuz biçimdi satılan gitarlar var.

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Super Bundle set sanırım sıfır olarak kolay bulunmuyor Türkiyede. Yarış oyunlarından sıkılmışken bayağı ilgimi çekti açıkcası bu oyun birde o gördüğüm evde projeksiyona bağlamıştı belkide ondan bu kadar ilgimi çekti :)

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer tatmin ederse facebook'ta guitar flash uygulaması var. Ben oradan oynuyorum. Fakat sadece elektro gitar var.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
@Turk_ST@Rs İskenderun'da bildiğim tek yer bu oyun oynanabilen bir ps3 kafe var,adını hatırlamıyorum ama adresi,eski cumhuriyet karakolu sol çaprazı taksi durağına gelmeden,zaten kime sorsan söyler ps3 oynanan yer diye,oradaki abiden bilgi alabilirsin belki,küçük bir oda da bateri gitar falan var

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İnternetten satın alabilirsin. markapon da kampanya var. 167TL ye gitar + oyun. piyasada 220-250TL arası satılıyor. PS3 de oynayacağını varsayıyorum, eğer pc de oynamak istersen guitarhero 3 ve word tour oyunları var sadece ne yazıkki, ve bunlar çok yetersiz.

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Açıkcası iskenderunda sıfır bulma konusunda pek ümidim kalmadığı için ebay'den GH warrior of rock super bundle set aldım. Merakla ulaşmasını bekliyorum oyunun. Guitar hero deneyimi olan varmı peki?