Arkadaşlar ben 1 hafta önce pc ye format attım win7 yaptım sonra win 10 a yükselttim ama 500 gb hdd den 320 gb ını ayırdım c ye başka ayırmadım formattan önce gta 5 kasmıyordu hafif küçük droplarla oynanabiliyordu şimdi formattan sonra oyun oynanamıyor her hareketimde drop giriyor kasıyor çöldede kasıyor şehirdede neden? eskiden yoktu böyle birşey Sistemim:
Intel (R) HD Graphics
4 gb ram
2048 mb ekran kartı (fakat bu sistemle eskiden küçük donmalarla oynayabiliyordum şimdi oynanmıyor oyun dropdan ve ses cızırdıyor oynarken?? yardım
Tuhaf yanı oyunlarda interiorlarda oyun hızlanır dışarı yok olduğu için gta 5 de michaelın evine girerken oyun sanki hepsi very high ayarlardaymış gibi kasmaya başlıyor (arkadaşlar birde win 10 a geçine pc kasmaya başladı win 7 de kasmıyordu oyunun dropu win10 dan kaynaklanabilirmi?
Intel (R) HD Graphics
4 gb ram
2048 mb ekran kartı (fakat bu sistemle eskiden küçük donmalarla oynayabiliyordum şimdi oynanmıyor oyun dropdan ve ses cızırdıyor oynarken?? yardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tuhaf yanı oyunlarda interiorlarda oyun hızlanır dışarı yok olduğu için gta 5 de michaelın evine girerken oyun sanki hepsi very high ayarlardaymış gibi kasmaya başlıyor (arkadaşlar birde win 10 a geçine pc kasmaya başladı win 7 de kasmıyordu oyunun dropu win10 dan kaynaklanabilirmi?
Son düzenleme: