GTA 5 geri iade etme

mustang435

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar steam daha önce cs go almıştım kredi kartı kayıtlı kalmış uykusuzluğun vermiş olduğu kafayla oyunu al tıkladım direk aldı :crying: 180 tl burs puff oldu oyunu tekrar iade yada iptal edebilir miyim?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Steam Support ile iletişime geçmen lazım diye biliyorum.

stompdowncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaç saat içinde olduğunu bilmiyorum ama onlara mesaj atarsan yardımcı oluyorlar. ama mesela çok süre geçmişse tahminim 12 saati geçmişse artık buna yardımcı olmuyor. cevap 2 gün sonra gelir ama sorun çıkmaz hemen attıysan

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Geçmiş olsun. Oynarsın işte, millet kırılıyor GTA V diye. :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyunu al deyince direk almiyor, kendi hesabim icin al ve hediye olarak al diye iki secenek cikiyor. Senin uykun bayagi derinmis :)

Örnek

maxresdefault.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Geri iade etmek istiyorsan en üst sagda hesap ismine tikla hesap bilgilerine gir. Magaza islemleri diye bir sekme olmasi lazim, oyunu oradan iade edebilirsin.

mustang435

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kredi kartıma mı para yukleniyo yoksa steam cüzdana mı gidiyo para

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Parayı nereden harcadıysan oraya gelir diye düşünüyorum. Karttan direk çektiysen karta gelir yani.

Ayrıca ben de belirteyim pek uykulu işi değil gibi bu, alayımmı almayayımmı diye düşünürken almış ve daha sonra pişman olmuş gibisin. :)

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Para cüzdan olarak yatırılıyordu.Eğer kütüphanende indir seçeneğinde işlem devam ediyor dediyse , hesabım , pazar işlemleri kısmından silebilirsin.Eğer satın aldıysanda , steam support kanıtsız geri iade etmeyebiliyor.Cüzdan kodu gelir ayrıca.Bence boşver silme , gerçekten hesabında şuan bir çeyrek altın değerinde bir oyun var.Ama bursuna gerçekten ihtiyacın varsa , yine yapacak birşey yok.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hakkını veren 60 GB vardır vermeyende :) İçin rahat olsun o konuda.

stompdowncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karta kesinlikle para göndermiyor steam. Sadece hesabıma ancak para gelir duruma el atarlarsa. Ki o parayla arkdaşlarına oyun satın alırsın onlarda sana gerçek para verir. Ben öyle yapıyorum en azından.