GTA 4 Mega Araba Paketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qumci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:ya ben oyunu açıyorum sonra bir araba alıyorum 2dk sonra kapanıyo yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş arabaları nası indiricez yardım edin oyunda rasgelemi karsımıza çkıyo yoksa bi tuş falan varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
admin paylaşım için çok saol 10 günden beri bu mod u arıyordum sonunda buldum teşekkür ederim admin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yükledim yamayi spawner mod için verdin linkide yükledim açilmiyo oyun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kardeşim klasörü yükledim istediğin yerlere attım fakat oyuna girmek için tıklıyorum ama girmiyor lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende oyuna başlıyor ancak oyun anında kapanıyor acaba daha oyuna başlamadan yamayı yaptığım içinmi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bitürlü yapamıyom hileleri nasıl ekrana çıkarıyozz yardımm edin yaww

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler Oyuna tıklıyorum oyun açılıyo gösteriyo ama sonra kapanıyo bunun çözümü acil :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş ben biriciyi yaptım ama 2. yani rock stargames girdiğimde gta 4 çıkmıo napa bilirim

Gargoulle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merak ediyorum arkadaşlar araçların damage almış halleri nasıl paketin birisin çok saçmaydı darbe alan aracın kaportası buruşuyordu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş içine kırık veya yavaşları eklemedin demi eklemediysen emeğine ve gözüne sağlık bi de o sigara iyi ama benim pc de gta 4 yok ben ps3 onuom nası olcak bi de sadece niko mu yoksa luiz ve lost and the dammned de de olur mu ? cevapımı alıyım please <3:biggrin::clover::lol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben indirdim gta 4 klasörünede attım ama arabaları göremiyorum nerden açacağız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bir arabayı alıyom her yer o arabayla doluyo çözümü yokmu????????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
solda yeşil şeyler yazıyo arabayı sen mi getirdin yoksa kendisi mi ordaydı ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer:arkadaşlar araba modu daha yükleniyo gta 4 oyunu bende orjinal multiplayer de oynamak için yüklüyorum bi sorun çıkmaz değilmi oyunda şimdiden teşekkürler :D