Grundig 1010 netbook camera driver sorunu?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Selam arkadaşlar.
yegenimin bir grundig 1010 netbooku var . fakat netbook taki camera çalısmıyor. kontrol ettim. driver kurulmamıuş. google amcadan aradım ama bulamadım. camera driverı lazım yardımlarınız bekliyorum. şimdşden teşekkürler.

santra

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
merabalar kardeşim.. bu bilgisayardan okulumuzdaki öğretmen arkadaşlara ve kendime 5-6 adet satın almıştık..bende kullandım.. çok ama çok güzel cihazdır.. bende orjinal driver cd si mevcut.. bana mail adresinizi verirseniz, driver fazla boyutlu değilse göndereyim inşallah.. selamlar saygılar..
mustafaanil@hotmail.com
MUSTAFA ANIL..

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
mustafa bey ssize mail attım. yardımcı oldugunuz için tşlkler bekliyorum.
merabalar kardeşim.. bu bilgisayardan okulumuzdaki öğretmen arkadaşlara ve kendime 5-6 adet satın almıştık..bende kullandım.. çok ama çok güzel cihazdır.. bende orjinal driver cd si mevcut.. bana mail adresinizi verirseniz, driver fazla boyutlu değilse göndereyim inşallah.. selamlar saygılar..
mustafaanil@hotmail.com
MUSTAFA ANIL..

---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

inan senin yazdıklarını okudugumda netbook çoktan yol almıstı. kafamdada kalmadı kusura bakma. ama arakadas bana driver i gönderecek. tşklr ilgilendiğin için
mustafaanil@hotmail.com
MUSTAFA ANIL..

Donanım Kimliğini yazabilirmisin ?