Grange bu kez kötülügün saflığını anlatıyor !!

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Garange'nin son eseri Koloni geçtiğimiz haftalarda raflarda yerini aldı. Yazar, bir dizi cinayetin perde arkasını araştıran biri yaşlı ve huysuz, diğeri genç ve uyşturucu bağımlısı iki polisin gerilim dolu macerasını yansıtıyor bu kez okurlara.

97414.jpg

Paris'te bir Ermeni katedralinde işlenen bir cinayet. Kan yok, cinayet aleti yok, yara bere yok… Biri yaşlı ve huysuz emekli bir polis, diğeri Çocuk Bürosu'nda görevli, ancak açığa alınmış uyuşturucu müptelası genç bir polis. Bu ikisi, gitgide hunharca bir hal alan ve peşpeşe işlenen cinayetlerin katilini veya katillerini bulmak için birlikte çalışmak zorundadır. Birbirlerine ihtiyaçları vardır, birbirlerini tamamlamaktadırlar. Ancak bu cinayetler sıradan bir seri katilin işi değildir. Gizli servisler, naziler,Yahudiler, ülke içinde ülkeler, ve 'siyah bölgeler'… Sanki birileri bir şeyleri gizlemek istemektedir.

kaynak:http://www.haber7.com/haber/20090728/Grange-bu-kez-kotulugun-safligini-anlatiyor.php

Bu yazarın şu ana kadar iki kitabını okudum (siyah kan ve şeytan yemini) kitapların kurgusu çok güzel ama müslümanlıgı bu kadar kötülemesi, okuyucuya yanlış anlatması beni yazardan uzaklaştırdı. :thumbdown:

şeytan yemininin siyah kanın bazı bölümleriden izler taşıması beni biraz sıktı .(kitaplarını okuyanlar daha iyi anlıyacaktır belki) :(

Ama ne olursa olsun okumanızı tavsiye ederim.:turned:

:devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Benimde ilgimi çekti ama dinimizi kötülediğini belirtince kalakaldım. Böyle bir adamın kitabı Müslüman bir ülkede satmamalı. Basım evi de Doğan Kitap'mış. ne beklersin ki zaten....

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Benimde ilgimi çekti ama dinimizi kötülediğini belirtince kalakaldım. Böyle bir adamın kitabı Müslüman bir ülkede satmamalı. Basım evi de Doğan Kitap'mış. ne beklersin ki zaten....

Şeytan yemininde bir konuşmada aynen söyle geçiyor : Müslümanlar cuma gününü ibadetle geçirdigi için cumartesi günleri kadınlarla alem yapar.

siyah kanda ise müslüman hapishane müdürü gaydı.

Kitapta bu kadar din propagandası yapmasa gerçekten çok güzel konuları var.
:devil2::devil2:

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
şeytan yemini ve koloni hariç diğerlerini okudum, hepsi muhteşem, birini kötülemiş veya kötülememiş beni ilgilendirmez, bana göre ne olursa olsun oku, yeter ki oku !!!

siriusian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Grange son bir kaç kitabında yapıyor bu din propagandasını daha önceki kitaplarında yoktu ama harika bir yazar kitaplar sürükleyici ve yazarın tarzı çok iyi..

Bu kitabınıda kaçırmıycam en kısa zamanda alıp okumaya başlıycam..

Bu tip kitapları seven arkadaşlara önerim Maxime Chatham romanlarını öneriyorum tarzları birbirlerine çok benziyor ama Maxime daha polisye roman tarzında zaten romanları yazmak için birçok otopside bulunmuş ve kriminal cinayet masalarından bilgi almış.. Grange'den sıkılanlara Maxime Chatham'ı tavsiye ediyorum..

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yakında Dann Brown'un "Kayıp Simge" kitabı çıkacağı ve piyasayı alt üst edeceği için Grangé'dan bu dönemde bir kitap beklemiyordum. Bu haber süper oldu, hasret kalmıştık kendisine. Grangé her türlü okunur... :)

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Grange'ye yakışmamış çok daha güzel bir kitap bekliyordum