Elusive
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 260
Oyun oynuyorsan macten uzak duracaksın oyun çıkmıyor çünkü. İnşallah çıkar diyelim ama hiç sanmıyorum, çıkmaz.
Teşekkür ederim bilgi için. Yalnız ben next gen in yeni nesil demek olduğunu bildiğim için ( Yeni nesil Grafik motoru ) olarak yani Next gen Grafik motoru demiştim.Next-Gen bir oyun motoru değil. Yeni nesil demek. Rockstar oyunun PS4 sürümüne ayrı bir özen gösteriyor. Bugüne kadar yeni nesilden yayımlanan görseller ve videolar direkt PS4'ten alınma. Oyunun PC sürümü de Next-Gen grafik kalitesi ile çıkacak.
Şimdi tekrar baktım da Trevor PS3'e göre daha da gerçekçi ve korkunç görünüyor
Trevor Reyizzz'e laf yok.
Laf söylemek mümkün mü zaten? Gerçekte görsek yolumuzu değiştiririz
Bu herifi 10 kilometre öteden görsem polisi ararım. Herif hapishane kaçgını gibi.
Sen polisi ara da Trevor'da seni napar bilmiyorum neyse
Bu adamın ne cins olduğu belli değil. Bir ara sahnede adam silahlar hakkında konuşulunca deviriyor. Artık.... tövbe tövbe.
Ne tarz sahneler gördün Cidden merak ettim hiç gta 5 oynamadımda.Ben ne sahneler gördüm oyundaaa görmez olaydım :thumbdown: Neyse konu sapmasın daha fazla
Ne tarz sahneler gördün Cidden merak ettim hiç gta 5 oynamadımda.
Ne tarz sahneler gördün Cidden merak ettim hiç gta 5 oynamadımda.
Özelden atta bakalımBende oynamadım netten izlediğim kadarıyla Valla hiç söylemek istemiyorum git araştır :scared: @Mr. Depreli Senin haberin yok ohooo uyuyorsun sen :4:
Bende oynamadım netten izlediğim kadarıyla Valla hiç söylemek istemiyorum git araştır :scared: [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] Senin haberin yok ohooo uyuyorsun sen :4:
Bende oynamadım netten izlediğim kadarıyla Valla hiç söylemek istemiyorum git araştır :scared: [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] Senin haberin yok ohooo uyuyorsun sen :4:
Ben karşıdan oyunların kötü yerlerini koleksiyon yapan biri gibi mi duruyorum? Önceden izledim gitti [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] [MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION]
[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] Sana diyor bakSpoiler vermeyin döverim ha
Tamam birşey istemedik.!Ben karşıdan oyunların kötü yerlerini koleksiyon yapan biri gibi mi duruyorum? Önceden izledim gitti @Mr. Depreli @KatyPerry
Ay demez olaydim[MENTION=411658]Ecem.[/MENTION] ôzelden at o zaman.
Yeni nesil en çok Trevor'a yaramış. Herifin eline yüzüne kan gelmiş.Oyuna ait yepyeni görüntüler yayımlandı.