ben xboxda da ps4te de oynadım bu parayı vermeye değmez, online da o kadar vazgeçilmez değil hala 2 saat bekletiyor görevden çıkınca. ilerde indirime girip rayına oturunca alınabilir o zamanda kadar hikayesi için oynayacak illa ki oynar.
Kaldığım ikilemden beni kurtardığı için Rockstar'a teşekkür ederim. Torrente düştüğü gibi indiririm.
Brezilya proxy ile siteden alsam steam programı sorun çıakrtır mı? Originde problem olmuyor da.
O açıklama yalanlanmıştıTorrent olmayacak
Fifa 15 dahil gta'da özel korsana karşı programla çıktı cracklenmesin diye bu yüzden sadece orjinal alabilirsin.
Brezilya proxy ile originden oyun nasil alıyorsun?
O açıklama yalanlanmıştı
bkz.
200 kağıt fiyat çekiyorlar sonra vay efendim neden Türkiye'de korsan kullanım yüksek neden şöyle neden böyle. Çıktığı gibi torrentten indirip oynayacam siz öyle yaparsanız bizde böyle yaparız.
Brezilya proxy ile siteden alsam steam programı sorun çıakrtır mı? Originde problem olmuyor da.
Gta 5 online de satın aldığım araç vardı kullanıyordum bugün baktım ne garajda var ne de Map da görülüyor , ayrıca Polis karakolunun oraya gittim arabayı çeken yer var hikaye moduna orda da bulamadım nerede bu araç![]()
Acil çıkmam gerekti rehberden kimseyi arayamadm 2 -3 saat sonra deneyeceğim. Eskiden böyle bir sorun varmış kaybolma v.s. öyle değildir inşMors mutual insurance yi aradınız mı?
Şu sistem sizce gta5 i takılmadan keyifle oynamak için yeterli mi ?
![]()
GTA 5'in PC versiyonunu Max Payne 3'ün PC versiyonunu geliştiren ekip geliştiriyor. Rockstar Games PC sürümünü özellikle bu ekibin yapmasını istedi çünkü bu ekip optimizasyon konusunda oldukça başarılı. Bunu hem Max Payne 3'ün PC versiyonunda gördük hem de GTA 5 için istenilen düşük sistem gereksinimlerinde. O laptop ile high ayarlar da akıcı bir şekil de oynarsınız.
Steam'de ön yükleme acildi. Yaklasik 62GB yer istiyor![]()
En az 65GB istiyor![]()
Alacağımdan değil ama alacak olsam bile o sahtekarlara para kazandıracağıma başka bi yerden daha pahalı alırım daha iyi.Aral Game üzerinden "ininal20" kampanya kodu ile GTA 5'i 20 TL indirimli alabilirsiniz.
Yabancı sitelerden 90 tl'ye alanlar var. Ben sadece gördüğüm için yazdım yoksa fahiş fiyatlara desteğim yok.Alacağımdan değil ama alacak olsam bile o sahtekarlara para kazandıracağıma başka bi yerden daha pahalı alırım daha iyi.
Yok sana lafım yok zatenYabancı sitelerden 90 tl'ye alanlar var. Ben sadece gördüğüm için yazdım yoksa fahiş fiyatlara desteğim yok.