Gözlerim Puslu Ve Yanıyor !!!

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Arkadaşlar bu sabah 12'den beri havuzdaydım ve neredeyse hiç gözlük takmadım. Sürekli suya atlıyordum ve diplere dalmaya çalışıyordum. Birkaç saat önce gözlerim puslandı ve biraz önce yanmaya başladı revire gittik kadın bakmadan damla isimleri saymaya başladı ve en yakın eczane nerede onu bile bilmiyoruz ne yapabaliriz nasıl geçer, şimdiden teşekkürler.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Bildiğim kadarıyla sular sadece "SU" değil :D İçine bir takım ilaçlar katılıyor diye biliyorum.
Gözlüksüz dalış yapanlarda daha önce de gördüğüm bi sorun bi kaç yakınıma da olmuştu bi süre acısını çekersin doktor da bu tür vakalar sıradan ve alışılmış şeyler olduğu için direkt göz damlası vermiş sana.
Eğer eczane sorunun devam ediyosa yardımcı olabilirim :)

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Maalesef evet D: pek eczaneye gitme şansım yok gibi görünüyor.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bildiğim kadarıyla sular sadece "SU" değil :D İçine bir takım ilaçlar katılıyor diye biliyorum.
Gözlüksüz dalış yapanlarda daha önce de gördüğüm bi sorun bi kaç yakınıma da olmuştu bi süre acısını çekersin doktor da bu tür vakalar sıradan ve alışılmış şeyler olduğu için direkt göz damlası vermiş sana.
Eğer eczane sorunun devam ediyosa yardımcı olabilirim :)

Kardeşim bir kadının çocuğun havuzda işini gördüğü için kızdığını duymuş galiba.

Son düzenleme:

rrrr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4640991)

Son düzenleme: