Conficker
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Gözlerimin ikiside bozuk biri 1.50 biri 1.25 numaralı sizce ameliyat olsam kör olurmuyum yada riskleri nedir ? nasil düzelir gözlerim..
kaç yaşındasınGözlerimin ikiside bozuk biri 1.50 biri 1.25 numaralı sizce ameliyat olsam kör olurmuyum yada riskleri nedir ? nasil düzelir gözlerim..
kaç yaşındasın
bence ol yaşın gayet uygun bu dediğin lazer ameliyatı deme bizim geometri hocası olmuştu birde babaannem katarakt ameliyatı olmuştu bir sorun yok20 yaşındayım
sag sol miyop astigmat hipermetrop? ne var ayrıca okadar da yüksek değil benım 2 side farklı derecede lens kullaniyorum, 6 aydır. hayatımdan memnunum eskısı kadar sıkıntılı olmuyor operesyon lar yasın bakımından da iyi, iyi bakarsan memnun kalırsin..
Ben dünya göz'de ameliyat oldum ve oradaki doktorlar alanında en iyileri diyebilirim. Gidip en azından bir muayene ol ve fikir edin.
Muayene oldum fakat göz numaram hergün degişiyor. mesela bügün gidiyorum ölçturuyorum 2.5 cıkıyor ertesi gün 1.5 cıkıyor öbür gün 5.0 cıkıyor hergün numara degişiyor.
Peki doktorun tavsiyesi ne yönde? Sonuçda senin istemenle ameliyat değil, durumuna göre bir tedavi şekli belirleyeceklerdir. Uygun durumdaki hastalar için lazer oldukça basit (mesela ben) fakat özel durumlarda ne yaptıklarını biz bilemeyiz.
20 yaşında ameliyat olursun dedi ama hala olamadık. bekliyoruz gözlüklü olmak çok kötü mesela bügün kavga ettim cocugun tekiyle kafamı aniden çevirdim gözlük düştü çatladı sonra cocugun burnunu falan dagıttım. gözlük gitti..
arkadaşa katılıyorumBana kalırsa gözlük senden hiçbir şey götürmez.Hatta uyumlu bir model seçtiğin zaman artısı olur![]()
eger korkmassan ol derimm tabi iyi arastir biliyorsunki göz ameliyatlarinda tek uyusturuyorlar sen görüyon herseyi cok degisik oluyorsunGözlerimin ikiside bozuk biri 1.50 biri 1.25 numaralı sizce ameliyat olsam kör olurmuyum yada riskleri nedir ? nasil düzelir gözlerim..
yaş 20 gözünüzdeki rahatsızlık ciddi...buradaki arkadaşlar ancak tavsiye niteliğinde birşeyler söylerler...
nerede oturduğunuzu bilmiyorum istanbula yakınsanız "dünya göz" veya "anatolia göz"e muayene olmanızı tavsiye edebilirim..size"keratokonus"diye birşeyden
bahsettilermi..anlattıklarınız ve yaşınız biraz onu çağrıştırıyor..
dünya göz ve anatolia göz "bağlarbaşı semtinde ve biribirine yakın carrefourun sırasında 50 metrede anatolia(ben ameliyatı orada oldum)karşı sıradada dünya göz merkezi var..dünya gözün başka yerlerdede şubeleri var(biraz banka şubesi gibi oldu kusura bakmayın).....geçmiş olsun.(bir yerde muayene ile tedaviye başlamayın derim birkaç yerde muayene olun-ben öyle yaptım-)
doktorların neye karar verdiğini bilmiyorum amma birine "güvenip"onun dediklerini yapmak gerekir..ben anatoliada karar kıldım..hekimime güvendim..Anatolia ve dünya göz'dede muayene oldum