gesapple
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
ilk kez bir forum'a kayıt oldum ve gerçekten memnun kaldım teşekkürler shift delete
İmla kurallarına ne güzel uymuşsun. Hayran kaldım resmen. Hatta gözlerim inanamadı kendini kesti, kan ağlıyor şuan..
aynen her konuda yardımcı olurlarDonanımhaberde daha çok kullanıcı deneyimi var ama oraya hiç giripte yazmam mesela ancak sdnde de güzel bir ortam var bana göre de durum bu şekilde.
İmla kurallarına ne güzel uymuşsun. Hayran kaldım resmen. Hatta gözlerim inanamadı kendini kesti, kan ağlıyor şuan..
birdaha imla kurallarına uymayacağım kullanmayacağım
şu memlekette türk dil kurumu çalışanı çok galiba heryerde karşıma çıkıyosunuz
Sevgili rawkid, inan Türkçe kuralları, imla ve gramer konularında en az sizin kadar hassas biriyimdir; Lakin henüz yeni gelmiş birine hatasını bu kadar ağır bir serzenişle yüklenmeyi doğru bulmadım abicim. Kaldı ki bu kardeşimizi itham ettiğimiz hataya bizatihi kendin de düşmüşsün. Üslubumuz kişiliğimizin aynasıdır, onu güzel kullanırsak güzel oluruz, güzel yaşarız, sevenimiz çok olur. Sevgiyi, muhabbeti çoğaltmış, kini, nefreti azaltmış oluruz. Sevgimiz, muhabbetimiz daim olsun.
Hocam benim için yeni üye eski üye önemli değil, ben böyle absürt hatalara gelemiyorum. Whatsapp'ta arkadaşına bişey yazmıyorsun, forumda konu açıyorsun. Bunun da bir üslubu olmalı. Ben yeni üye diye bu arkadaşa saygı duysam ve uyarmasam, belki ondan sonra gelecek 2-3 kişi böyle hatalar yüzünden forumdan soğuyacak. Şu forumun gidişatını önemsemiyim diyorum ama duramıyorum da. Bu da benim mizacım, yapacak bişey yok.
Saygılar.
Abi nasıl yapıp mesaj attığın her konuyu forumun gidişatına bağlamayı başarıyorsun, bazen gözlerime inanamıyorum.
Hoşgeldiniz...
Bu memnun olmanızı neye borçluyuz.
Hoşgeldiniz...
Düşünceniz için teşekkür ederim. ''Burada mı?'', ''Buradamı?'' gibi kelimelere pek takılmamak gerek... Evet karaliste iyi birşey. Rahatsız olduğunuz kişileri gözardı et diyebilirsin. Bu arada kafanıza da pek takmayın.öncelikle size efendim forumda karaliste özelliğide varmış ne kadar güzel oldu bu |SeYYaH| düşünceniz için teşekkür ederim
demek istediğim şu ;
"ali buradamı ?" "ali burada mı ?" bu iki kelime arasında sadece mı soru eki ayrı yazılı yani anlam değiştirmiyor yani imla o kadar da önemli bir şey değildir kaldı ki eminim bir çoğumuz sa as gibi kısaltmalar kullanıyoruz bunları da kullanmamamız gerekir o halde