Görüp görebileceğiniz en kral forum ShiftDelete

gesapple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ilk kez bir forum'a kayıt oldum ve gerçekten memnun kaldım teşekkürler shift delete

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Donanımhaberde daha çok kullanıcı deneyimi var ama oraya hiç giripte yazmam mesela ancak sdnde de güzel bir ortam var bana göre de durum bu şekilde.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
İmla kurallarına ne güzel uymuşsun. Hayran kaldım resmen. Hatta gözlerim inanamadı kendini kesti, kan ağlıyor şuan..

gesapple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İmla kurallarına ne güzel uymuşsun. Hayran kaldım resmen. Hatta gözlerim inanamadı kendini kesti, kan ağlıyor şuan..

birdaha imla kurallarına uymayacağım kullanmayacağım derhal düzeltiyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
ilk kez bir foruma kayıt oldum ve gerçekten memnun kaldım teşekkürler shift delete
şu memlekette türk dil kurumu çalışanı çok galiba heryerde karşıma çıkıyosunuz

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Bu memnun olmanızı neye borçluyuz. :D

Hoşgeldiniz... :)

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,327

Sevgili rawkid, inan Türkçe kuralları, imla ve gramer konularında en az sizin kadar hassas biriyimdir; Lakin henüz yeni gelmiş birine hatasını bu kadar ağır bir serzenişle yüklenmeyi doğru bulmadım abicim. Kaldı ki bu kardeşimizi itham ettiğimiz hataya bizatihi kendin de düşmüşsün. Üslubumuz kişiliğimizin aynasıdır, onu güzel kullanırsak güzel oluruz, güzel yaşarız, sevenimiz çok olur. Sevgiyi, muhabbeti çoğaltmış, kini, nefreti azaltmış oluruz. Sevgimiz, muhabbetimiz daim olsun. :)
birdaha imla kurallarına uymayacağım kullanmayacağım
şu memlekette türk dil kurumu çalışanı çok galiba heryerde karşıma çıkıyosunuz

Hoşgeldin, sefalar getirdin güzel kardeşim. Gelir gelmez bir kavganın tam ortasına düşmüş olmana üzüldüm; Ancak, birinin sert üslubu sizi doğru olana gitmekten alıkoymamalı. Doğru Türkçe dili güzelleştirir, güzel dil de kalbi güzelleştirir. Umarım siz her zaman güzel olanı, doğru olanı tercih edersiniz. :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sevgili rawkid, inan Türkçe kuralları, imla ve gramer konularında en az sizin kadar hassas biriyimdir; Lakin henüz yeni gelmiş birine hatasını bu kadar ağır bir serzenişle yüklenmeyi doğru bulmadım abicim. Kaldı ki bu kardeşimizi itham ettiğimiz hataya bizatihi kendin de düşmüşsün. Üslubumuz kişiliğimizin aynasıdır, onu güzel kullanırsak güzel oluruz, güzel yaşarız, sevenimiz çok olur. Sevgiyi, muhabbeti çoğaltmış, kini, nefreti azaltmış oluruz. Sevgimiz, muhabbetimiz daim olsun. :)

Hocam benim için yeni üye eski üye önemli değil, ben böyle absürt hatalara gelemiyorum. Whatsapp'ta arkadaşına bişey yazmıyorsun, forumda konu açıyorsun. Bunun da bir üslubu olmalı. Ben yeni üye diye bu arkadaşa saygı duysam ve uyarmasam, belki ondan sonra gelecek 2-3 kişi böyle hatalar yüzünden forumdan soğuyacak. Şu forumun gidişatını önemsemiyim diyorum ama duramıyorum da. Bu da benim mizacım, yapacak bişey yok.

Saygılar.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Sanalda imlaya o kadar takmamak lazim arkadalar ya.neden?karsilikli olarak fikir alisverisini saglikli yapiyor muyuz?evet.tamam o zaman sorun ne?ha anlasilmasi imkansiz cumleler varsa tamam eyvallah.(yazmiyim dedim ama...)

Hosgeldin bu arada.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hocam benim için yeni üye eski üye önemli değil, ben böyle absürt hatalara gelemiyorum. Whatsapp'ta arkadaşına bişey yazmıyorsun, forumda konu açıyorsun. Bunun da bir üslubu olmalı. Ben yeni üye diye bu arkadaşa saygı duysam ve uyarmasam, belki ondan sonra gelecek 2-3 kişi böyle hatalar yüzünden forumdan soğuyacak. Şu forumun gidişatını önemsemiyim diyorum ama duramıyorum da. Bu da benim mizacım, yapacak bişey yok.

Saygılar.

Abi nasıl yapıp mesaj attığın her konuyu forumun gidişatına bağlamayı başarıyorsun, bazen gözlerime inanamıyorum. :D

gesapple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu memnun olmanızı neye borçluyuz. :D

öncelikle size efendim forumda karaliste özelliğide varmış ne kadar güzel oldu bu |SeYYaH| düşünceniz için teşekkür ederim

demek istediğim şu ;

"ali buradamı ?" "ali burada mı ?" bu iki kelime arasında sadece mı soru eki ayrı yazılı yani anlam değiştirmiyor yani imla o kadar da önemli bir şey değildir kaldı ki eminim bir çoğumuz sa as gibi kısaltmalar kullanıyoruz bunları da kullanmamamız gerekir o halde

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
öncelikle size efendim forumda karaliste özelliğide varmış ne kadar güzel oldu bu |SeYYaH| düşünceniz için teşekkür ederim

demek istediğim şu ;

"ali buradamı ?" "ali burada mı ?" bu iki kelime arasında sadece mı soru eki ayrı yazılı yani anlam değiştirmiyor yani imla o kadar da önemli bir şey değildir kaldı ki eminim bir çoğumuz sa as gibi kısaltmalar kullanıyoruz bunları da kullanmamamız gerekir o halde
Düşünceniz için teşekkür ederim. :) ''Burada mı?'', ''Buradamı?'' gibi kelimelere pek takılmamak gerek... Evet karaliste iyi birşey. Rahatsız olduğunuz kişileri gözardı et diyebilirsin. Bu arada kafanıza da pek takmayın.
''Burası SDN, keyfinize bakın'' :)

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
hoşgeldin diyelim o zaman bizim forumumuz 1 numaradır , ayrıca arkadaşa katılıyorum Donanım haber daha dolu içerik konu bakımından ama shiftdelete'nin kendisine çeken bi çekiciliği var :)

gesapple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Your thread The most popular forum you can see is shift to a different forum.

bildirimi bu konu başka bir kategoriye mi taşındı demek oluyor