Soru Görüntü gidiyor

ArdaCaglayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisyarı açtıktan yaklaşık yarım saat bir saat sonra birden mönitordeki görüntü gidiyor ama bilgisiyar komple gidiyor gibi çünkü arkadaki video filmin falan sesi gidiyor ama kasada güç var ışıklar vs. yanıyor.Bilgisiyarı düğmesinden kapatıp yeniden açtığımda düzeliyor 1 saat sonra yine oluyor.Neden oluyor bu çözümü nedir?

AdigeOguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
Öncelikle net bir bilgim olmadığını belirtmek isterim. Yazacaklarım sadece tahminden ibaret.
İşlemci fazla ısınıyor olabilir. Bu da bilgisayarın donmasına sebep olacaktır. Kapatıp açtıktan sonra aynı problemi yaşamanızın sebebi de işlemcinin hala sıcak olmasından kaynaklıdır muhtemelen.
Aida64 kurup işlemci sıcaklığına bir bakın. Dediğim gibi yüksekse termal macun kullanmayı ve fanları temizlemeyi deneyebilirsiniz.

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
power supply ile ilgili de sıkıntı olabilir, işlemci sıcaklıgı ile ilgide olabilir arkadaşın dediği gb. ancak işlemci ile olsa kapatıp açınca hemen çalışmaz çalışsa bile kısa sürede tekrar aynı sorunu verir sıcaklık yüksek olacagı için.

AdigeOguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
power supply ile ilgili de sıkıntı olabilir, işlemci sıcaklıgı ile ilgide olabilir arkadaşın dediği gb. ancak işlemci ile olsa kapatıp açınca hemen çalışmaz çalışsa bile kısa sürede tekrar aynı sorunu verir sıcaklık yüksek olacagı için.
Ben de oraya takıldım işte hocam. işlemci sıcaklığından kaynaklı olsa ikinci açışta 5 dakikada kitlenmesi gerekiyor. Emin olamadım.

ArdaCaglayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemcide bi sıkıntı yok 65 civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

power supply dışı bi parçadan olabilirmi ram vs.

Son düzenleme: