Görsel Modifiye xp

Abdullah 37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar XP yi görsel olarak modifiye etmek istiyorum yani arayüzleri iconları temaları değiştirip hepsinin default ayarlar olarak ayarlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.Bilgisi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum

Reaksiyon puanı
2,148
Default olarak derken yani XP kurulurken mi o temayla ve iconlarla kurulsun istiyorsun yoksa ben XP yi normal yollardan kurayım daha sonra iconları temaları ayarlayayım mı diyorsun?

Abdullah 37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Default olarak derken yani XP kurulurken mi o temayla ve iconlarla kurulsun istiyorsun yoksa ben XP yi normal yollardan kurayım daha sonra iconları temaları ayarlayayım mı diyorsun?

arkadaşım default olarak demek istediğim benim seçtiğim tema ve iconlarla (vista iconu kullanmak istiyorum) kurulsun istiyorum yani shell32.dll içindeki simgeleri falan vista simgeleriyle değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Nlite programı yapıyordu bu işlemi sanırım.

Reaksiyon puanı
2,148
arkadaşım default olarak demek istediğim benim seçtiğim tema ve iconlarla (vista iconu kullanmak istiyorum) kurulsun istiyorum yani shell32.dll içindeki simgeleri falan vista simgeleriyle değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim

Tamam değiştirmen gereken bütün sistem dosyaları bende mevcut, 62 tane falan tüm simgeler vista simgeleri oluyor, SP3 için. Bir program falan yüklemiyorsun sadece dll,exe,cpl dosyalarını değiştiriyorsun bu yüzden bi kasma falan olmuyor.

Benle irtibata geçersen ayrıntılı anlatırım ve sana dosyaları veririm.