Üzgün Timsah
Öğrenci
Arkadaşlar selamünaleyküm. Sabah uyandım ve bu bildirimle karşı karşıya kaldım. Bildirimin ne olduğunu da anlayamadım. Mi Müzik bildirimiydi ve uyanır uyanmaz, kilit ekranında doğrudan bu bildirim vardı ve sayfanın tamamını kaplamıştı. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar, sorunu çözdüm. Alarm kurmuştum ve alarm kurduğum için Xiaomi, kendi reklamını yapmayı da ihmal etmemiş. Alarmını kurduktan sonra dilersen müzikle uyanabilirsin tarzında reklamını yapıyor ve müzik öneriyor. Mi Müzik uygulamasını açmasanız da cihaz, bu uygulamayı arka planda çalıştırabiliyor ve öneri sunabiliyor. Xiaomi cihaz almamak için bir sebep daha. Virüs gibi cihaz resmen. Bildirimi nasıl kapatacağınızı anlatayım:
1. yöntem: Bildirim kanalını kapatabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar, sorunu çözdüm. Alarm kurmuştum ve alarm kurduğum için Xiaomi, kendi reklamını yapmayı da ihmal etmemiş. Alarmını kurduktan sonra dilersen müzikle uyanabilirsin tarzında reklamını yapıyor ve müzik öneriyor. Mi Müzik uygulamasını açmasanız da cihaz, bu uygulamayı arka planda çalıştırabiliyor ve öneri sunabiliyor. Xiaomi cihaz almamak için bir sebep daha. Virüs gibi cihaz resmen. Bildirimi nasıl kapatacağınızı anlatayım:
1. yöntem: Bildirim kanalını kapatabilirsiniz.
- Ayarlar > Bildirimler > Mi Müzik.
- Bu kısımda "Öneriler", "Hatırlatmalar" gibi bir kategori yer alacak.
- Yer alan bu kategoriyi kapat.
- Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet > Mi Müzik.
- "Bildirimler" bölümüne gireceksiniz ve girdiğinizde, tamamen devre dışı bırak ya da sadece öneri bildirimlerini kapatabilirsiniz.
- Ekstra olarak da otomatik başlatmayı kapatın ve arka plandan çalışmasına izin vermeyin.
- Hiç kullanmadığın bir uygulama ise doğrudan devre dışı bırakabilirsiniz. Bunu da Ayarlar > Uygulamalar > Mi Müzik > Devre dışı bırak yaparak kapatabilirsiniz.
Son düzenleme: