Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google'ın kalitesiz iş yapmayacağına inandığım için google public diyorum. 24 saattir deniyorum, gayet kararlı... Arama motorundan sonra dnsleride eline almaya başladı google. Bir gün bütün dünyayı istediği gibi yönlendirecek gibime geliyor
google hızlı gibi geldi bana belki yeni olmasındandır şunu söylüyeyim google serverları rapidden bile iyi zaten opendns zon zamanlarda iyice yoğunluktan şişmişti
Arkadaşlar ben de yorum yapacaktım bu sayfayı gördükten sonra. ama bir şey gözmüme çarptı çoğu kullanıcı hız testi yapmış ben de yapayım dedim.
Ve de google dns ile hız testi yaptığımda 2.65 mb lerde gösterdi. Çok şaşırdım opendns kullandırken 6.90 mb it gösteriyordu. Ben heralde ttnet te sorun vardır dedim dedikten sonra open dns ile test yaptım yaptığım test sonucu yine 6 ile 7 mbit arası gösterdi. Opendns ye geri döndüm.
google public dns i denedim ve yarım gün sonra tekrar open dns e döndüm. sebep ise youtube açılmamaya başladı. ekranda http 1 gibi bir hata sayfası görünüyordu. open dns e döner dönmez tekrar eskisi gibi açılmaya başladı. bu arada google dns ler ilk baş biraz hızlı gibi geldi gözüme. ama sürekli kullanımdan sonra belli olacak birşey bu. benim yarım günlük kullanımım karar vermek için yeterli değil.