Google hesabıma giren cihazları tanımıyorum

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Bu sorun Opera kulanmaya başladığımda çıkmıştı.İlk önce hollanda civarında bir Samsung Galaxy A9 girmişti.Şifremi değiştidim.Bişey olmaz diye düşündüm.Bu sefer İsveç civarında biri girmeye çalışmış.Yine şifremi değiştirdim.Bi 2 3 ay oldu hesaba biri girmeyeli.Bugünde Gürcistan dan biri hesaba girmiş.Oneplus 3T ile.Şİfrelerim bu kadar kolay bulunamaz.13 harfli.Sayı ve noktalama işaretleri kullanıyorum.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
2 adımlık kimlik doğrulaması kullanın. Hesabı açmak için telefonunuza mesaj gelir, kimseler giremez.

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Banada aynı olay oldu s9 ile girilmeye çalışılmış,direk şifremi değiştirdim grbzz nin dediği gibi 2 adımlı doğrulama kullanmıyorum

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
vpn ve türevleri uygulamalar kullanmayın.

her ihtimale karşı marketten Anti-virus Dr.Web Light - Google Play'de Uygulamalar indirip taratın. sonra silin.

crackli yada marketten yüklemediğiniz uygulamaları silin.

markette bazı fotoğraf ve video programları bilgi sızdırıyor. bilindik foto düzenleme programlarını kullanın (snapseed gibi)

opera nın vpn sini kullanmıyorsanız daha iyi olan brave öneririm. vpn siz, chromedan daha iyi.

temiz virüssüz bir bilgisayardan mail şifrelerinizi güncelleyin, iki adımlı kimlik doğrulamasını da açın. güvenlik sorunuzu güncelleyin.

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
vpn ve türevleri uygulamalar kullanmayın.

her ihtimale karşı marketten Anti-virus Dr.Web Light - Google Play'de Uygulamalar indirip taratın. sonra silin.

crackli yada marketten yüklemediğiniz uygulamaları silin.

markette bazı fotoğraf ve video programları bilgi sızdırıyor. bilindik foto düzenleme programlarını kullanın (snapseed gibi)

opera nın vpn sini kullanmıyorsanız daha iyi olan brave öneririm. vpn siz, chromedan daha iyi.

temiz virüssüz bir bilgisayardan mail şifrelerinizi güncelleyin, iki adımlı kimlik doğrulamasını da açın. güvenlik sorunuzu güncelleyin.
Dediklerinizi yapacağım