Google+ Davetiye Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Google+ gönderiyor. Yoğunluk var sanırım. Kesin gelir ama ne zaman gelir bilemiyorum.

cloumb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
esraezgiercetin@gmail.com
bende bir davetiye ben alabilir miyim?

SalihB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Zaten davet edildiniz mi? Geçici olarak kapasitemiz aşılmış durumda. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyin."
Anasayfada yazıyor. Davet gelse bile hesap alamayacağız demek şuan için. Yine de davet için çok teşekkürler...

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"Zaten davet edildiniz mi? Geçici olarak kapasitemiz aşılmış durumda. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyin."
Anasayfada yazıyor. Davet gelse bile hesap alamayacağız demek şuan için. Yine de davet için çok teşekkürler...

davet geldikten sonra ara ara deneyin üyelik açılınca üye olursunuz

ueyavuz@gmail.com adresinede bi davetiye yollarmısınız

bende alabilir miyim. borasumer@live.com tesekkurler.

Merhabalar, acilen davetiye gonderebilirmisiniz arkadaslar, simdiden tesekkurler ;)

turizmhastanesi@gmail.com

davetiye yollanmıştır

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aglarca@gmail.com davetiye için teşekkürler. Isteyene arena-tr davetiyesi verebilirim
Bana da gönderebilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler
hfames@hotmail.com
BlackSevda@gmail.com Gönderebilirmisiniz??
Teşekkürler

gönderilmiştir

hfame

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burada fake bir durum var. insanları aldatmayın.
gönderdik diye bir mail atıyorlar. bilgileniyoruz.com dan geliyor bu mail. orada da böyle bir sistem kurmuşlar orayada üye olup bir istekte daha bulunuyorsunuz o sitenin de rankı ve uye sayısı da artıyor bu sayede. kimseye davetiye falan geldiğide yok. gelen maile baktım benimle birlikte gönderilmiştir diye söylenen 5 kişinin mail adresleri bana gelen mailde "Kime" gönderileceği kısmında da yazıyor buda tesadüf heralde

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
burada fake bir durum var. insanları aldatmayın.
gönderdik diye bir mail atıyorlar. bilgileniyoruz.com dan geliyor bu mail. orada da böyle bir sistem kurmuşlar orayada üye olup bir istekte daha bulunuyorsunuz o sitenin de rankı ve uye sayısı da artıyor bu sayede. kimseye davetiye falan geldiğide yok. gelen maile baktım benimle birlikte gönderilmiştir diye söylenen 5 kişinin mail adresleri bana gelen mailde "Kime" gönderileceği kısmında da yazıyor buda tesadüf heralde

saçma sapan konuşmayın bu sitede kaç üye bu şekilde üyelik aldı mail adresleri açıkça yazıldığı için spam mesaja maruz kalıyorsunuz yada birileri mail adreslerini buradan toplayıp size mail atıyor

hala davetiye gelmedi neden acaba bileniniz var mı ?

ne zaman gönderildi geç gelebiliyor yoğunluktan dolayı isterseniz e-postanızı verin yeniden göndereyim

nerisona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öğlen gönderilmişti saatini tam olarak hatırlamıorm ahmet.denizhan.varlik@gmail.com adresim bu

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:59 ----------

öğlen gönderıldı saaatını tam hatırlamıorm ahmet.denizhan.varlik@gmail.com adres bu

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

öğlen gönderıldı saaatını tam hatırlamıorm ahmet.denizhan.varlik@gmail.com adres bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...