Google+ Davetiye Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

psi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım foruma. ben kendim başvurmuşdum ama hala ses seda çıkmadı google'dan. Acaba hala davetiyeniz varsa bana da gönderebilir misiniz?

muratik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1Buçuk saat önce davetiye isteğim için gönderildi yazmıştınız ama gelmedi geç mi geliyor acaba davetiyeler?

jyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam kardeş teşekkür ederim.. ilgilendiğiniz için..
inşallah erken gelir..

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sinan arkadaşımız göndermiş bana, teşekkürler fakat sanırım kapasite dolu olduğu için davette gelse girilemiyor :(

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Gönderilmiştir.

---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:32 ----------

Sinan arkadaşımız göndermiş bana, teşekkürler fakat sanırım kapasite dolu olduğu için davette gelse girilemiyor :(

Hocam dün ki gönderdiğim arkadaşlarada aynısı oldu ama onlarda sık sık kontrol etti ve sonunda üye oldular şu hepsi Google+ da arkaaşım :) inşallah sizde üye olursunuz.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Olanlar nasıl üye oldu ? 2 gündür üye olamadım :D

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olanlar nasıl üye oldu ? 2 gündür üye olamadım :D

Arkadaşlar bizim ve diğer arkadaşların sorumluluğu davetiyelerle sınırlı davetiyeleri gönderdikten sonra üye olmanız tamamen google ile ilgili ben dün akşam kendime davetiye gönderdim ve anında 2.hesabımı açtım ilk hesabım için ise yaklaşık 1 gün bekledim ara ara deneyin kayıt olacaksınız

emre0989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gönderdim:yes:

---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:21 ----------

evet bende denemek için 4 tane hesabıma dün davetiye gönderdim.Dün bi tane hesabıma öncesinde davetiye göndermiştim baktım kayıt olabiliyorum kayıt olmadım.3 saat sonra diğer hesaplarımıda davetiye gönderdim.Hiçbiriyle kayıt olamadım.Önce kayıda açılan hesabıma denemek için tekrar girdiğimde diğer hesaplarım gibi kayıt ekranın gelmediğini gördüm.Sabah tekrar denedim tüm hesaplarım kayıda açılmış hepsiyle kayıt oldum.Biraz takip etmeniz gerekiyor.Sık sık mail adresinize davetiye gelmesede gmail hesabınızla giriş yaptıktan sonra plus sayfasına gidin kayıda açılmış olabilir hesaplarınız.Davetiye mailinin gelmesini beklemeyin

Aktif olarak kullandığım hesabı açarkende davetiye mailini beklemedim.Ben kayıt olduktan 8 saat sonra geldi davetiye mail kutuma:biggrin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...