Google+ Davetiye Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fubar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çok teşekkürler an itibariyle girmiş bulunuyorum davetiye gönderimin nasıl olduğunu söylerseniz ben de yollarım

NOT: arkadaşlar plus.google.com a girince oturum açsanız dahi sistem aşırı dolu gibi uyarı geliyor kayıt olmak için anasayfanın altında daha fazla bilgi al bölümü var ona tıklayın sonra çıkan sayfada katıl butonu çıkıyor ona tıklarsanız direk kayıt olabilirsiniz

fubar35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar çok teşekkürler an itibariyle girmiş bulunuyorum davetiye gönderimin nasıl olduğunu söylerseniz ben de yollarım

[video=youtube;31OJu6q1AVg]http://www.youtube.com/watch?v=31OJu6q1AVg&feature=player_embedded[/video]

burdan nasıl video gönderileceğine dair videoyu izleyebilirsin...

y2knyx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gmail e giris yaptıktan sonra plus google i adres cubuguna mi yaziyoruz? cehalet beles :-)

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google oturumunuzuaçıyorsunuz plus.google.com girin sayfanın aşagısında daha fazla bilgi alın linki var ona tıklayın açılan sayfada üst tarafta kayıt ol butonu çıkıyor ona tılarsanız giriş yapabilirsiniz

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gmail e giris yaptıktan sonra plus google i adres cubuguna mi yaziyoruz? cehalet beles :-)

google oturumunuzu açıyorsunuz plus.google.com girin sayfanın aşagısında daha fazla bilgi alın linki var ona tıklayın açılan sayfada üst tarafta kayıt ol butonu çıkıyor ona tıklarsanız giriş yapabilirsiniz

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Google+, sınırlı Alan Deneme Sürümünde
Şu an için az sayıda kullanıcıyla deniyoruz ancak Google+ projesinin herkes için hazır olması uzun sürmeyecektir. Bize e-posta adresinizi bırakırsanız daha fazla kullanıcı davet edeceğimiz zaman ilk olarak sizi haberdar ederiz.
Beni Haberdar Et
Zaten davet edildiniz mi? Geçici olarak kapasitemiz aşılmış durumda. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyin.

Hocam bu çıkıyor

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
tttj.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...