• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Google+ Davetiye Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tmr.altnts@gmail.com buraya da gönderebilir misiniz?

Davetiyeleriniz gönderildi arkadaşlar

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ----------

bu başlık rekor kıracak sanırım.

:) Doğru diyorsun Troy. Özel mesaj olarakta yığınla geliyor özel mesajdan bura yetişemiyorum. Ama sabah 5 e kadar buradayım herkes doğru bir şekilde mail adresini yazarsa daha rahat olur kopyala yapıştır yaparım.

Sabah davetiye istedim ama hala gelmedi.
Kt.sahin@gmail.com

gönderilmiştir

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Hocam,
zadeizm@gmail.com adresi gözünden kaçtı galiba? benim davetiyem hala gelmedi....

Göndermiştim ama tekrar gönderdim. Bazı arkadaşlara dün akşam 22:00 da gönderdim davetiye sabah 6 da ulaşmış. Google sunucuları sorunlar yaşıyor Google+ servisinde gecikmeler oluyor arkadaşlar

Göndermiştim ama tekrar gönderdim. Bazı arkadaşlara dün akşam 22:00 da gönderdim davetiye sabah 6 da ulaşmış. Google sunucuları sorunlar yaşıyor Google+ servisinde gecikmeler oluyor arkadaşlar

Çok teşekkür ederim ama sabah 11den beri bekliyorum... hala davetiye filan gelmedi... Bi göremedim şu yeni google+'ı :(

gönderildi.

---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

Çok teşekkür ederim ama sabah 11den beri bekliyorum... hala davetiye filan gelmedi... Bi göremedim şu yeni google+'ı :(

Doğru söylüyorsun gecikmeler oluyor. Eğer dilersen başka Gmail hesapların varsa yaz, onlarada göndereyim. Hangisi erken gelirse artık

gmail dışında istediğiniz mail adresinizi google hesabı haline getirdiğiniz takdirde onunlada üye olunabiliyor az önce facebook uzantılı mail adresimi google hesabı haline getirip yeni bir google+ hesabı açtım hemde sanırım gmail uzantılı e-posta adreslerine davetiye geç geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...