RunoadeS
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
physx.tr@gmail.com. Rica etsem bana da bir davetiye gönderebilirmisiniz?
physx.tr@gmail.com. Rica etsem bana da bir davetiye gönderebilirmisiniz?
Sanırsam üyeliği bir süreliğine google kapattı. Çünkü ben üye olamıyorum.
Sanırsam üyeliği bir süreliğine google kapattı. Çünkü ben üye olamıyorum.
Banada davetiye yollayabilirmisiniz?
hopelesscase94@gmail.com
adrianooo62@gmail.com bana da gönderir misiniz ?
davetiyeler ulaşmadı bi problem olabilir mi
bende sistem açık ancak sisteme üyelik alınmıyor şu an için belirli bir zaman sonra üye olabiliyoruzgoogle amca yogunluktan dolayı davetiye sistemini kilitlediBakınız
Google Plus'a üyelik davetiyeleri açık artırma sitesi Ebay'de 1 dolardan 27 dolara kadar kadar olan fiyatlarla satılmaya başlandı. Öte yandan Google Plus'ta hesabı olanlar arasında en çok dikkat çeken isim ise Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg oldu.
Kaynaktaki haberde yoğunluk sıkıntısı değil ama burası çok dikkatimi çekti
Google Plus'a üyelik davetiyeleri açık artırma sitesi Ebay'de 1 dolardan 27 dolara kadar kadar olan fiyatlarla satılmaya başlandı. Öte yandan Google Plus'ta hesabı olanlar arasında en çok dikkat çeken isim ise Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg oldu.
Arkadaşlar şurayı bir okurmusunuz!!
Kusura bakmayın dikkat çekmek için fontu büyültmek zorunda kaldım. Google davetiye sistemini kapatmıştır. Çok yoğun ilgi olduğu için kısa bir süreliğine kapatmış sanırım. Ama ne zaman açılacağınıda söylememiş. Bu arada arkadaşım google mail atmış. Şöyle cevap gelmiş. "Did you enjoy FarmVille, Mafia Wars , Crazy taxi,etc on facebook ?
Get Ready
Unleashing the Google Games on Google+ soon" yani yakında oyun app'leride gelecek.
Davet sistemi için haber kaynağı: http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/644902-google-plus-baslamadan-para-basti
vallahi ben saat 11.30 davetiye istedim daha gelmedi
THR arkadaşım simseknet[at]gmail.com adresine gönderildi mi acaba?
Gönderildi.
Mail adresinizi tekrar verin gönderelim.
Teşekkür ederim, şu merak var ya çok felaket birşey.Gönderdim![]()
fatihovat@gmail.com-by.fatih.45@gmail.com garanti olsun siz ikisine de gönderirmisniz